Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Třicetiletá supermatka Nicole má už 11 dětí! A to žádné nechtěla!

Autor: Veronika Kynclová - 
18. června 2020
05:40

V roce 2005 se Britka Nicole seznámila s Josephem Suttonem a to poslední, na co mysleli, byly děti. Žádné totiž ani jeden z nich nechtěl. Jenže o rok později se jim narodilo první a teď, když je jí 30, už jich mají doma dokonce 11!

„Pokud chcete rozesmát Boha, řekněte mu o svých plánech,“ prohlásil už kdysi oscarový režisér Woody Allen (84). Ty, které měl ještě před patnácti lety pár z anglického hrabství Cumbria, byly vcelku prosté – chtěli si oba užívat, cestovat, bavit se, nevázat se... Do toho jim děti prostě nepasovaly. „Nikdy jsme nechtěli velkou rodinu. Upřímně, já jsem vlastně ani po žádném dítěti netoužil,“ přiznává Joseph (35).

To se ale rychle změnilo, když pár měsíců od seznámení Nicole otěhotněla. Bylo jí zrovna sladkých šestnáct let a se svým milým chtěla poznat svět. „Mojí první reakcí byl šok. Měla jsem tehdy antikoncepční implantát, takže jsem ani v nejmenším nečekala, že bych mohla otěhotnět. Že jsem v tom, jsem zjistila až ve čtvrtém měsíci, když jsem začala přibírat na váze. Udělala jsem si těhotenský test a... byl pozitivní!“ vzpomíná Nicole, která je od té doby v porodnici skoro jako doma.

Druhé dítě se jí narodilo v osmnácti, když jí bylo dvacet, přišlo třetí... Celkem už si stihli s Josephem pořídit osm dcer a tři syny! „Nevím, co se to se mnou stalo, ale jsem šťastný a vděčný, že je všechny mám,“ obrátil Brit.

Děti jsou od nejstarší (a největší) tyto. Rhiannan (14), Lacy (12), Mackenzie (10), Skylar (9), Henley (7), Cobi (6), Parker (6), Hadley (4), River (3), Ocean (2), Navy (5 měs.). 

Koupili minibus

Místo luxusního auta, které si chtěli koupit dřív, jim teď u domu parkuje sedmnáctimístný minibus, aby se do něj i s jejich „Klapzubovou jedenáctkou“ pohodlně vešli. „Někdy je to doma šílené, ale nic bych na tom neměnil,“ říká se smíchem Joseph. Kromě radosti ale zažili s Nicole i velký smutek: o jedno miminko totiž přišli. Dcerka Hallie se jim narodila mrtvá. „Žádné další dítě už neplánujeme, máme jich dost,“ shodují se.

msml20 ( 20. června 2020 18:43 )

Evidentně jsi telátko boží.

msml20 ( 19. června 2020 23:57 )

Blb blbem zůstane a pařez pařezem. Pokud ty máš nějaké vzdělání, tak už na ně může dosáhnout i čtyřkař ze základky.
Jestli tě to uklidní, tak nic nepobírám a nepobírala jsem. Ale nemám nic proti lidem, kteří dávky dostanou a nezneužívají je.
Chyb máš v textu jak máku, a to nejsou překlepy. A s logickým myšlením jsi už vůbec na štíru. Holt génius průměrnosti.

msml20 ( 19. června 2020 16:50 )

Nevím jakého vzdělání jsi dosáhla ty, snad na nějaké humanitně založené škole. K tomu není potřeba téměř žádná inteligence, pouze zadek na kterém sedím a šprtám se a šprtám. Dost možná, že to byla jen maturita, ale i na tu jsi zřejmě náležitě pyšná.
Jinak logického myšlení nemáš ani co by se za nehet vešlo a tudíž komunikace s tebou je zbytečná.
Už jen proto, jak jsi uvedla, že to, že je Angličanka vypovídá dostatečně o její inteligenci.
Zkrátka jsi hloupý člověk a zcela jistě matematika nebyla tvá silná stránka.
Hezký víkend.

msml20 ( 18. června 2020 10:36 )

Urážet někoho jen proto, že žije jiný život než já, dokáže jen velký hlupák.
Jedno přísloví praví, že chytrý člověk vidí ve věcech nekonečnou oblast možného, hlupák vidí možným jen to co je.
U některých lidí je jedno dítě moc.
A o tom, že vy sama jste byla vychovaná, lze z obsahu vašeho příspěvku vážně pochybovat.
O inteligenci nemluvě.

Monikay ( 18. června 2020 09:14 )

takhle to vypadalo běžně v minulých staletích

Zobrazit celou diskusi