Kromě manželky Ivy a dcery Kateřiny, která je maminkou obou holčiček, přišel také syn Petr s přítelem Michalem. Doby, kdy otec syna zatracoval kvůli jeho sexuální orientaci, jsou dávno pryč...

Škoda slova

Všichni nadšeně přihlíželi tomu, jak hlava rodiny křtí své audiovzpomínky na autorském dvojcédéčku s názvem Škoda slova, které padne vedle.

Napsat memoáry Nárožný tvrdošíjně odmítá („Já bych i psal, ale to bych nesměl nikdy nic číst, třeba Čapka nebo Hemingwaye,“ ctí mistry psaného slova), namluvit výběr vlastních textů, úvah a drobných vzpomínek se mu ovšem nepříčilo.

„Mám doma řadu cédéček, na nichž vypráví a vzpomíná Mirek Horníček nebo Vladimír Menšík, a když je mi občas smutno, což ke stáří patří, tak jsou zase všichni ti báječní lidé se mnou v pokoji nebo v autě a vyprávějí to právě mně,“ vysvětlil herec, proč na audioknihu kývl. „Také jsem si ale přikázal, že nebudu dojatě vzpomínat ani kázat. Opravdu žádná velká moudra. Prostě někdy je sranda víc než celý Schopenhauer,“ dodal Nárožný.

Z Činoheráku ještě nemizí...

Herec plánoval, že se s Činoherním klubem letos v létě definitivně rozloučí a dvojalbum tak za jeho angažmá udělá krásnou tečku. Koronavirus ale vše změnil.

„Chtěl jsem za každou cenu skončit, ale situace po té infekci je trochu složitější. Takže tady budu dohrávat jednu komedii Léda, která bude na repertoáru jednou měsíčně,“ vysvětlil Nárožný, který se tak s divadlem rozloučí po 41 letech.

VIDEO: Nárožný rozesmíval na pohřbu Zindulky (†86): Prozradil ale tajemství jeho nemoci

Video
Video se připravuje ...

Nárožný rozesmával na pohřbu Zindulky (†86): Prozradil ale tajemství jeho nemoci Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií