Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dvě děti (†3 a †4) zemřely v zamčeném autě: Otce pustili na svobodu!

Autor: ran - 
18. června 2020
14:36

Vypadalo to, že otec z města Tulsa v americké Oklahomě zavinil smrt svých dětí. Podle původních informací měl omylem zamknout své děti v autě na přímém slunci a odejít si lehnout. Jenomže všechno bylo jinak!

Holčička Teagan (4) a chlapeček Ryan (3) bydleli střídavě s maminkou a tatínkem. V sobotu byla řada na otci, který byl rád, že má děti zase na chvíli u sebe. Když se s nimi v ten den Dustin Lee Dennis (31) vracel ze společného nákupu, neměl nejmenšího tušení, jaká strašná tragédie ho za pár hodin čeká. 

Šel si po příjezdu na chvíli lehnout, ale probudil se až po pěti hodinách. Jak vypověděl již dříve policii, začal se shánět po dětech, ale nemohl je nikde najít. Nakonec ho napadlo podívat se i do auta. Děti tam ležely bezvládně na podlaze. Přivolaní záchranáři jim již bohužel nedokázali nijak pomoct.

Policie původně oznámila, že od Denissova souseda obdržela kamerový záznam, na němž je vidět, jak otec zamyká auto a odchází domů bez dětí. V šetření se nakonec ukázalo, že se události odvinuly jinak, než se prve zdálo. Video jasně prokázalo, že otec sice auto zamkl, ale děti v něm v tu chvíli už nebyly. 

Z celého záznamu vysvítá, že dva andílci se dokázali do vozidla sami dostat, právě když jejich tatínek odpočíval. Vrátit se ale zase ven, když jim začalo být v autě nepříjemně horko, už nezvládli. V ten den bylo nebe bez mráčku a teploty stoupaly nad 30 °C. Auto se pro děti změnilo v pekelnou past. „Video pořízené kamerovým systémem na sousedově domě prokázalo, že děti vstoupily do vozu samy, ale už nikdy nevystoupily,“ potvrdil místní státní zástupce v pondělí.

Dennise policie zbavila obvinění a v pondělí ho propustila. Podle informací serveru Daily Mail vůči němu nebyla vznesena žádná další obvinění. Vyvinění nešťastného otce však bohužel život jeho dvěma skřítkům už nevrátí. V příspěvcích na sociálních sítích, které Dennis napsal ještě před tragickou událostí, se tatínek vyznává z lásky ke svým dětem. Nyní si po zbytek života bude vyčítat, že auto nebo přístup k němu lépe nezabezpečil a nezabránil strašnému neštěstí. 

 

jsemtoja ( 18. června 2020 15:47 )

Spíš by si měl vyčítat, že si šel vůbec lehnout, když měl na starosti tak malé děti!!!

Monikay ( 18. června 2020 14:48 )

no nevím, to v USA může nechat takto malé děti bez dozoru?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání