Herečka Gwyneth Paltrowová, která v poslední době zazářila v sérii akčních filmů podle komiksů společnosti Marvel, není ve skutečnosti onou cudnou Pepper, partnerkou Iron Mana Tonyho Starka. Plavovlasá herečka, která se honosí Oscarem za svůj výkon v romantické komedii Zamilovaný Shakespeare, naopak vsází na erotično. Sex a lascivita ostatně prodávají. Poté, co se v rekordním čase vyprodala svíčka, která měla údajně vonět jako hereččiny intimní partie, chystá novinku.

„Vhodné pokračování ke svíčce – víte, k jaké. Tato směs je vyrobena z grapefruitového koláče, neroli a zralých bobulí černého rybízu, smíchaných se zeleným čajem a tureckou růží. Vůně, která je sexy, překvapivá a divoce návyková,“ píše sama Paltrowová na svém e-shopu Goop, kde se to hemží podivnými eko a bio výrobky, u chystané novinky. Svíčka se jmenuje This smells like my orgasm, což česky znamená Tohle voní jako můj orgasmus. Zájemce přijde na 75 dolarů, tedy zhruba 1800 korun, a dostanou ji v nádherné krabičce s ohňostrojem, znázorňujícím patrně vyvrcholení.

VIDEO: Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech youtube.com_Patricia Finkle

Předchozí „vtipná, nádherná, sexy a krásně neočekávaná vůně“ nazvaná This smells like my vagina (což už snad překládat netřeba…), byla zase složená z esence pelargonie, bergamotu, cedru, damaškové růže a semen proskurníku pižmového. To proto, aby kupující fanoušky „upoutala fantazií, sváděním a sofistikovaným teplem“, ať už to v praxi znamenalo cokoliv. Na krabičce byly květiny kaly, které s trochou fantazie připomínají dámské přirození. O svíčky byl ovšem takový zájem, že je klienti ihned vykoupili, a výroba nové série se kvůli koronavirové pandemii zpozdila.

Gwyneth původně názvy svíček pojala jako „punk-rockovou“ a feministickou recesi, ale úspěšně se to chytlo. A herečka se za to nestydí. Ostatně už v minulosti propagovala erotické pomůcky, dělala reklamy na vibrátory, a na svém blogu se svěřila, že má například dildo z 24karátového zlata, bič v ceně 10 tisíc korun. „Už to nejsou jen věci schované v nočním stolku, ale umělecká díla,“ tvrdila pyšně. Zda do svých postelových hrátek zapojuje i svého současného manžela Brada Falchuka (49), slavného scenáristu, se lze jen domnívat…

VIDEO: Gwyneth také natočila upoutávku podporující cestování do Dubaje

Video
Video se připravuje ...

Dubaj archiv firem

Ne všechny výrobky, které Paltrowová propagovala, se však setkaly s takovým nadšením jako ony výše zmiňované svíčky. Kritizováno bylo například její vychvalování „vaginální páry“, která podle lékařů narušuje rovnováhu bakterií a hodnot pH ve vulvě, a narazila i s prodejem „prvotřídního natálního protokolu“ pro těhotné ženy, který stojí 88 liber, tedy více než 2 600 českých korun, a obsahuje vitamín A. Ten přitom odborníci nastávajícím maminkám zásadně nedoporučují, jelikož větší množství vitamínu A může být pro jejich děti škodlivé…

Fotogalerie
83 fotografií