Co se týče osobních záležitostí, jsou manželé Vinczeovi poměrně otevření, dostávají-li správně položené otázky. Jednou z největších je právě početí dítěte, na kterém pracují už od svatby v roce 2017. A když si fanoušci všimli, že oznámení o těhotenství stále nepřicházelo, začali se ptát Adely, kdy to bude, jako by hlavním problémem byla právě ona. Jenže to byl Viktor, na jehož straně stála nepřízeň osudu.

„Problém otěhotnět není ženský problém. Je to problém párů. A stále častěji je potřeba ho řešit na straně muže. To je i náš případ. Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti,“ přiznal před časem zprávař televize Markíza. Dvojice se tak začala soustředit na jiné alternativní možnosti pořízení potomka a Viktor mezitím zásadně změnil svůj životní styl, aby odvrátil nepříjemnou prognózu.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Věrní fanoušci chtějí být v obraze, a tak se čas od času Viktora zeptají, jak se jim v tomto ohledu daří. Jeden z posledních komentářů se ale soustředil na to, jak vlastně zjistil, že stojí před hranicí neplodnosti, a moderátor zcela upřímně odpověděl, že na to přišel v obklopení porno časopisů.

„Chtěli jsme dítě, nedařilo se, nechal jsem se v místnosti plné zalepených časopisů otestovat a výsledky byly slabé,“ přiznal. „Až potom jsem zjistil, že každá nová generace chlapců má horší spermie než ta předchozí. Trend je hrozivý a nikdo nedokáže říct proč,“ upozornil Vincze.

Téma neplodnosti je v dnešní moderní době z nějakého důvodu stále téma, o kterém se moc nemluví, přestože se týká velké části populace. Podobnými osobními zpověďmi by se toto tabu mohlo konečně prolomit.

VIDEO: Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou.

Video
Video se připravuje ...

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií