Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rouška místo podprsenky i kalhotek: Sexy krásky si z ochranných pomůcek vytváří coronakini!

Autor: jžk - 
18. června 2020
11:13

Ta největší vlna paniky kolem koronaviru sice opadla, na internetu je však i nadále hojně řešeným tématem. Svérázným způsobem si z něj udělala legraci i krásná softwarová inženýrka Yael Cohenová, která si vyrobila plavky odpovídající trendům léta 2020 – coronakini.

Není zdaleka první, kterou napadlo uvázat roušky kolem svých intimních partií. Způsob, kterým bikini z roušek na svém Instagramu interpretovala, je však přinejmenším zajímavý. „Myslíš si, že jsem  si ty roušky nasadila špatně? Mysli znovu! Představuji vám #CoronaKini,“ stojí v popisku sexy fotek.

Je to užitečný způsob, kterým jde nosit roušky v karanténě. 100% rouškovina, snadno vyměnitelná, prodyšná a pohodlná tkanina, trend roku 2020 a levné, samozřejmě!“ pokračovala v příspěvku, kterým se snažila pobavit své fanoušky.

Ti byli z jejího uhozeného nápadu unešení a mnozí z nich psali pochvalné komentáře, kde vyzvedávají originální obsah. „Rozhodně nejkreativnější věc, kterou jsem viděl udělat z masek,“ stálo v jednom z nich.

Samozřejmě se ale našel i nějaký ten hnidopich, který nápad považoval za stupidní a rouškové plavky jako plýtvání. „To je tak neuctivé. Lidé v mnoha zemích si je nemůžou dovolit, uvědom si situaci, ve které žijeme, po celém světě!“ čertí se v něm.

Sexy majitelka magazínu a bývalá vojačka se však nenechala rozhodit. „Pokud se bavíme o pokrytectví, proč nekomentujete obrázky s jídlem, oblečením, domy? Jsou lidé, kteří si je nemůžou dovolit. To není neuctivé zveřejnit?“ uhodila hřebíček na hlavičku influencerka.

MAMKA2316 ( 22. června 2020 12:17 )

Každý jiným způsobem asi ukazuje své IQ ???

naidka ( 22. června 2020 10:02 )

Poněkud vysloužilejší sexy kráska Boudová je všechny hravě strčila do kapsy.

narmat ( 22. června 2020 09:46 )

Až praxe ukáže, kdo k němu jakým způsobem přišel.

narmat ( 22. června 2020 09:45 )

Někdo si titul poctivě vydře, někdo si ho koupí a někdo vysouloží.

narmat ( 22. června 2020 09:44 )

Ťapiny už nevědí roupama, co by...

Zobrazit celou diskusi