Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Žena údajně neměla peníze na kastraci svého pejska: Pokusila se o ni sama!

Autor: jžk - 
20. června 2020
12:28

Na nevykastrovaného křížence Kimberly Oldhamové (62) z Indiany si stěžovali sousedé, žena však neměla finance na to, aby vzala pejska na veterinární kliniku. Rozhodla se proto pro řešení, nad kterým zůstává rozum stát. Pokusila se ho vykastrovat sama!

Žena řekla policii, že se řídila podle rady jednoho ze sousedů a jejím záměrem nebylo pejskovi ublížit. I přes její „dobré“ úmysly byla Oldhamová zatčena a obviněna z týrání zvířat. Co ji k tomu vlastně vedlo?

O svépomocnou kastraci nešťastného zvířátka se žena pokusila poté, když zjistila, že nemá dostatek financí k návštěvě veterináře. Podle ní si na tříletého nekastrovaného křížence teriéra s čivavou kolemjdoucí často stěžovali, proto se rozhodla požádat o radu svého souseda.

Ten jí doporučil, aby mu kolem varlat stáhla pásku, což mělo mít za následek jejich upadnutí. Až další ráno si Oldhamová povšimla, že je nebohý oříšek neklidný a neustále se hryže do oblasti, kde měl nyní krvácející varlata. Teprve potom se rozhodla, že vezme pejska k odborníkovi.

Veterinář zjistil, že je pejsek dehydratovaný. Na první pohled měl veliké bolesti. Při bližším zkoumání lékař odhalil, že oříšek mu kolem šourku někdo stáhl zubní nití jako strunu, uvedli na NWI.com. „Paní Oldmanová při výslechu vysvětlila, že zvířeti neměla nikdy v úmyslu ublížit,“ stojí v policejní zprávě. „Během rozhovoru byla velice rozrušená a svých činů litovala, ale kvůli nedostatku peněz neviděla jiné východisko.“

Pes utrpěl těžké trauma kvůli operaci pod tlakem a bylo ho nutné řádně vykastrovat, jinak by hrozilo, že zemře. Veterinář okamžitě informoval šerifa Porter County, který Oldhamovou zatkl a obvinil z týrání zvířat. Pejsek se stále zotavuje na  klinice a brzy bude hledat domov v nové rodině.

villon ( 20. června 2020 12:39 )

Kámoš si na motorce taky dělá všecko sám. Musí se to ale umnět, jinak hrozý že se něco pos ere a pak to bude stát majland.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání