„Ta příroda to má asi spravedlivě zařízené,“ myslí si Zuzana Belohorcová, modelka, která se svým manželem, podnikatelem Vlastimilem Hájkem (45), žije za velkou louží v Americe, ve slunném Miami. „Někde ubere, někde přidá, ale tak to má asi být. Měli bychom být spokojení s tím, co máme, nemůžeme mít přece všechno… Já celý život toužím mít krásné, husté, dlouhé vlasy… a přece jsem je nedostala do vínku,“ posteskla si kráska známá svým krátkým sestřihem.

„Nic se nedá dělat, potěším se aspoň takhle,“ dodala a na sociální síti sdílela fotku, na níž si kadeře do půl pasu přidala pomocí mobilní aplikace. A byl to rozdíl vskutku obrovský! S takovými vlasy vypadala skoro jako slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (48).

Žasli nejenom Zuzanini fanoušci, ale i jiné hvězdy českého šoubyznysu. „Moc ti to sluší, mnohem více než krátké,“ vzkázala jí například moderátorka Martina Gavriely (41) a obdivnými emotikony nešetřila ani třeba módní návrhářka Blanka Matragi (67) či sestra Ornelly Koktové (27), Charlotte Štiková (25).

VIDEO: Zuzana Belohorcová: Na velikosti mých prsou jsme se s manželem neshodli

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Na velikosti mých prsou jsme se s manželem neshodli Adam Balažovič

Jak ale Belohorcová vzápětí zdůraznila, někde možná příroda ubere, jinde zase dopřeje mírou vrchovatou: a sdílela selfíčko jenom v plavkách, jehož dominantou byl její naditý dekolt.

Pravda, v tomhle případě musela oné přírodě trošku vypomoct i plastická chirurgie, to když poté, co odkojila obě své děti Salmu (10) a Nevia (6), její přírodní trojky nahradily silikonové čtyřky, i tak to byl pohled vysloveně dechberoucí. U takovéhle fotky si rozhodně málokdo všiml její řídké kštice!

Na nejrajcovnější fotky téhle krásky, která své půvaby ostatně předvedla i v Playboyi, se můžete podívat do naší galerie...

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
101 fotografií