Náročné, ale neskutečně nádherné. Tak vnímá zpěvačka a porotkyně SuperStar období po porodu. Ne že by si průběh těhotenství neužívala, jak ale sama přiznala, hlavou jí lítaly určité obavy. Například že nebude dobrou matkou a že by s Ruminkou mohlo něco být.

„Ještě před chvílí byla v bříšku a já si představovala, jak ta naše Ruminka bude asi vypadat, jaká bude, jak to vše budeme zvládat, jestli budu dobrá máma, a hlavně jsem se každý den modlila za to, aby byla zdravá, protože to je nejdůležitější,“ vyznala se Bagárová na instagramu.

VIDEO: SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Strachy se díkybohu nenaplnily, Monika jako matka exceluje a malá Rumi je naprosto zdravé dítko. A přestože je zpěvačka v jednom kole a zřídkakdy si odpočine, mateřství si užívá. I navzdory občasnému vodopádu slz. „Teď už to bude skoro měsíc, co je mezi námi, a já prožívám nejkrásnější životní období. Je to Láska nebeská. A ještě jedna věc, pořád brečím a někdy jen tak,“ prozradila na závěr. 

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka 

Fotogalerie
53 fotografií