Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

6 znamení zvěrokruhu, která touží po náklonnosti víc než ostatní!

/
  • (iStock)
    24. června 2020 ● 06:00

    Dotyk je pro ně opravdu velmi důležitý. Touží po náklonnosti, po lásce a všem, co s tím souvisí. To snad chtějí všichni, ne? Ovšem někteří to nedávají tak moc najevo a drží emoce na uzdě. Možná odmítají náklonnost, protože si myslí, že je to bude zavazovat a že láskyplná gesta zasahují do jejich potřeby autonomie. 

    Ovšem jsou lidé, kteří rádi objímají druhé a bez dotyků neumí žít. Potřebují náklonnost jako sůl. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Váhy (23. září - 22. října)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Toužíte po lásce ke všem částem vašeho těla. Opravdu nepotřebujete pozornost, protože sami dobře víte, kdo jste, i bez potvrzení. Toužíte ale po neustálém obdivu k vašemu tělu. Chcete, aby lidé obdivovali vaše tělo. Svou hodnotu stavíte na tom, jak vypadáte, respektive jak vás vnímají ostatní a jak vám náklonnost projevují.

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Chcete se dotýkat, milovat, obdivovat, uctívat a být obdivován. Rádi se cítíte milovaní. Žijete pro to a nestačí vám, aby se vám to říkalo, potřebujete důkaz. Slova jsou málo, Býk potřebuje akci. Zvláště pokud jde o lásku, potřebujete nakrmit svoje touhy. Vyžadujete veřejné projevy náklonnosti. Ve finále ale vždy dostanete to, co chcete.

  • 3.

    Ryby (19. února - 10. března)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Láska je to, o čem je váš život. Bohužel to ale chcete tak moc, že máte tendenci přijímat do svého života téměř kohokoli, a to se potom často zklamete a musíte se poučit z chyb. Chcete, aby vás druzí potřebovali, chcete být milováni, chcete být mazleni, ale někdy to dáváte až moc najevo, a vaše touha po lásce a náklonnosti vás může zranit. Vyžadujete totiž tolik, že když to přijde, nebude to nikdy tak sladké, jak jste si představovali.

     

  • 4.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Většinu svého života žijete touhou po lásce i pozornosti, ale vaší velkou chybou bývá fakt, že ne vždy jste milí. Sami sebe vidíte jako někoho velkého a velkorysého, ale ve skutečnosti můžete být tyran a sobec. Pak vás samozřejmě může překvapit, když lidé, kteří jsou vedle vás, nejsou laskaví. Jen zřídkakdy připustíte, že se mýlíte. Toužíte po tuně náklonnosti a nechápete, když k vám nepřetržitě nepřitéká. Lvi, život není jen o vás.

  • 5.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Tvrdě pracujete, tvrdě hrajete, a když je čas na lásku a náklonnost, chcete to stejně silně jako kdokoli jiný. Cítíte, že si zasloužíte být milován, a samozřejmě že ano! Myslíte si, že za veškerou těžkou a náročnou práci, kterou děláte, za všechny dobré věci, které přinášíte světu, toužíte dostávat neustále náklonnost. Popravdě je velmi snadné vám ji dát.

     

  • 6.

    Rak (21. června - 22. července)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Raci jsou studna prožívaných emocí, milují naplno. A rádi se drží s partnerem za ruku a vždy trvají na tom, aby to tak bylo napořád. Pro Raky může být ale velmi obtížné emocionálně se otevřít v novém vztahu. Získat jejich důvěru vyžaduje čas, trpělivost a vytrvalost. Pak se budou cítit v bezpečí a ukážou vám svou hřejivou stránku. Musíte si ale pamatovat, že aby se vám to povedlo, musíte jim věnovat velkou pozornost a náklonnost, kterou potřebují neustále. Tím jim připomenete, že jsou milovaní a v bezpečí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz