Původně herce osočilo pět žen, dvě obvinění však kvůli nedostatečným důkazům a promlčecí lhůtě soud zamítl. Série znásilnění měla probíhat v letech 2001-2003 a podle výpovědí své oběti před zneužitím zdrogoval, aby se nebránily. Obvinění proti Mastersonovi policie vyšetřovala tři roky, ve středu byl zatčen. Po složení kauce ho propustili.

„Pan Masterson a jeho manželka byli v naprostém šoku, když zjistili, že tato téměř dvacet let stará obvinění najednou vedla k obžalobě, všechny ale utěšuje vědomí, že pravda nakonec vyjde najevo,“ uvedl Mastersonův právník. „Lidé, kteří znají pana Mastersona, vědí, jaký je a že obvinění jsou nepravdivá,“ dodal. Masterson je od roku 2011 ženatý s herečkou Bijou Phillipsovou.

Obvinění padla i proti Scientologické církvi, jíž je Masterson prominentním členem. Oběti ve svých výpovědích tvrdily, že je členové pronásledovali a nutili je o všem mlčet. Identity dvou žen byly posléze prozrazeny, jednalo se o jeho bývalé partnerky. Jedna z nich se na hercův popud stala členkou církve a uvedla, že ji Masterson nutil k sexu, protože to byla její členská povinnost.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

První zmínky o tom, že by herec mohl být sériovým násilníkem, se objevily v roce 2017. Tehdy to však podle bývalé členky scientologické církve a její největší kritičky, herečky Leah Reminiové (50), policie smetla ze stolu, přestože Mastersona ze seriálu Ranch, kde se objevoval po boku Ashtona Kutchera (42), vyhodili. Teď herečka trojnásobné obvinění i blížící se pád jedné z nejslavnějších sekt světa oslavuje na twitteru.

„Oběti scientologie byly konečně vyslyšeny! Chvála bohu. Tohle je jen začátek, vaše dny jsou sečtené,“ vzkázala církvi i Mastersonovi.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV