Ivana Jirešová: Eso minimalismu 1

Ke krku uzavřený, na tělo padnoucí overal s kapsami od značky Leeda ctí světový trend širokých nohavic, který se u nás stále ne a ne uchytit. Kožená cross body brašna od Yrnche je skvělá a celý outfit dokazuje, že i minimalismus může být efektní a sexy. Tenisky elegantnost jemně srážejí, což je v pořádku. Příště bych jen vypustila vykukující ramínka sportovní podprsenky, což byl ale předpokládám záměrný detail. Velmi kvituji, že herečka nosí a podporuje české značky.

Ivana Jirešová
Autor: Profimedia.cz

Vojta Drahokoupil: Nezvládnutý mix 4

Od hlavy až k patě, jednoduše vše špatně. Když pominu zběsilý účes, chladnější odstín vlasů by byl rozhodně slušivější než aktuální kanárkově žlutá. Díraté triko s širokým výstřihem je nevkusem samo o sobě a v kombinace s maskáčovými kapsáčemi a červenými Converskami je katastrofa úspěšně dokonána. Stylově překombinováno v úporné snaze působit světově trendy.

Vojtěch Drahokoupil
Autor: Profimedia.cz

Kateřina Pechová: Pumpařka na tahu 3

Herečka oblékla skvělý denimový overal ve stylu pracovních montérek. Ale zcela ho zabila doplňky. Ledvinka je úplný omyl, protože podporuje vzhled čerpadlářky od pumpy z 80.let. Pastelové lodičky s nízkým podpatkem se nehodí ani k délce nohavic, natož k ležérnosti outfitu. Mnohem lepší by byly tenisky nebo sandály. Příště jen změnit doplňky.

Kateřina Pechová
Autor: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová: Hájený mainstream 1

Černý monolit véčkového trika a volnějších, ke kotníku zužujících se kalhot by sám o sobě nudil. Dobře že jej herečka rozbila saténovým trendy bomberem. Velká luxusní kabelka přes rameno s casual stylem souzní, stejně jako bílé tenisky. Osobně bych se nebála ohrnout lem nohavic tak, aby nedocházelo k tvrdému kontrastu barev a byl lehce oživen styling.

Jitka Schneiderová
Autor: Profimedia.cz

Michaela Maurerová: Vlastní tvorba 3

Na prezentaci kolekce šperků dorazila herečka v jednoduchých midi šatech s kapsami, které vlastnoručně šila, což je hodno obdivu. Na společenskou akci jsou ale bohužel až příliš obyčejné a svým designem se hodí spíš na procházky do parku. Každopádně se budu těšit na další autorské modely.

Michaela Maurerová
Autor: Profimedia.cz

Simona Prásková: Definice nevkusu 5

Herečka známá z tv seriálu Soudkyně Barbara dorazila na premiéru filmu v absurdním, transparentním namodralém topu odhalujícím prádlo. Velikostně nesedící koženková bunda, džínová pouzdrová sukně a příliš lesknoucí silonky jsou jen dovršením této módní halucinace. Tak alespoň pro příště, důstojnost by měla vždy stát v žebříčku hodnot vysoko nad touhou po publicitě.

Simona Prásková
Autor: Profimedia.cz

Sára Sandeva: Svěží trefa 1

Prodlouženou bundu se herečka rozhodla na party vynést jako šaty na holé tělo. Khaki odstín, středový zip i množství kapes odkazují k pracovním overalům, ale účes a hranatá kabelka dodávají outfitu elegantní finiš. Je to jednoduché, ale mladistvé a slušivé. Navíc nepostrádající osobní charisma.

Sára Sandeva
Autor: Profimedia.cz

Michela Dolinová: V módě bezradná 4

Na svůj věk skvěle vypadající herečka svými outfity pravidelně dokazuje, že k módě nikdy neměla patřičný cit. Šaty, které si vzala na event spjatý s luxusním šampaňským, jsou typickým produktem jisté španělské oděvní značky, jež vyniká nesmyslnými potisky. Střihově jsou bavlněné šaty s tříčtvrtečním rukávem a áčkovou sukní v pořádku. Ale motiv obří květiny a zběsilých linek outfit spolu s lesklými silonkami posouvá do módního inferna.

Michaela Dolinová
Autor: Profimedia.cz

Kateřina Winterová: Sofistikovanost k inspiraci 1

Transparentnost je vždy riskantní sázkou, ale herečka na premiéře předvedla, že zná pravidla hry. Šaty z jemné transparentní krajky s límečkem jsou díky vhodně vybrané vnitřní vrstvě efektní, ale nikoliv vulgární. Kabelka, a především skvělé průhledné boty do špičky celek dotahují do stylové čistoty. Pokud chcete příklad outfitu, který je důmyslně sexy, tak tady je.

Kateřina Winterová
Autor: Profimedia.cz

Andrea Kalivodová: Útok z tržnice 4

Třeskutě levně vyhlížejí tělo obepínající šaty s hlubokým véčkovým výstřihem lemovaným zlatým řetězem. Navíc doplněné extra vysokým rozparkem, jež kráčí za hranici vhodnosti. Jakkoliv operní mezzosopranistka působí sympaticky, dar módního vkusu u ní hluboce absentuje. Atraktivní bruneta by se měla zaměřit na kvalitní, nadčasové modely a střihy, jež nenaplňují přísloví, že méně je někdy více.

Andrea Kalivodová
Autor: Profimedia.cz

Fotogalerie
45 fotografií