Konečně se mohla vrátit na divadelní a koncertní pódia a nenechala se ničím zastavit. Ani modročernou paží. A to přitom pravé nadloktí téměř až k rameni Yvettě Blanarovičové aktuálně hyzdí modřiny, které ovšem nejsou až tak úplně následkem domácího pádu, který herečku bohužel potkal. „Doma to začalo. A pak jsem hodila šipku v ordinaci u lékaře,“ snažila se trochu odlehčit situaci Yvetta Blanarovičová v rozhovoru pro Super.cz.

„Hned mě začali brát vážně, že se opravdu něco děje,“ dodala se smíchem herečka televizním divákům aktuálně známá jako Zdeňka z nováckého nekonečného seriálu Ulice. A jak že si Yvetta alias čertík z pohádky Princezna ze mlejna své zranění přivodila? Jednoduše příliš dlouho seděla v typickém dámském posedu s překříženýma nohama, tedy s jednou nohou položenou přes druhou.

VIDEO: Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! 

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Během té doby se herečce stačil skřípnout podkolenní nerv, což ale vsedě necítila. Jenže když se pak pokusila vstát, podlomilo se jí koleno, upadla a cesta do nemocnice byla nevyhnutelná. Kdo by ale čekal, že tam si ublíží znova a ještě víc? Prášky na bolest ale Yvetta Blanarovičová neužívá, její tělo si prý vystačí s enormními dávkami vitaminu B. „Chodím na kontroly, aby mi to pomalinku rozhýbávali,“ vysvětlila svůj aktuální stav herečka.      

VIDEO: Yvetta Blanarovičová: Naštěstí maminka není takhle nemocná

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová: Naštěstí maminka není takhle nemocná. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
41 fotografií