Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jaromír Jágr oslavil 52 let: Které slavné krásky ho zahřívaly, když slezl z ledu?!

/
  • Jaromír Jágr slaví 50 let: Které ženy prošly jeho náručí?
    21. března 2023 ● 11:46

    Některé z nich máme s jeho jménem a tváří dodnes spojené, na jiné bychom už dávno možná zapomněli. Tohle byly krásky, které prošly náručí Jaromíra Jágra od mladých let, až do jeho dnešních narozenin. Je to neuvěřitelné, ale »Džegr« oslavil 52 let!

  • 1.

    Iva Kubelková (45)

    S první vicemiss roku 1996 se Jaromír Jágr vídal ještě v průběhu dalších dvou let po jejím úspěšném umístění v soutěži Miss ČR. Přestože jejich vztah nevyšel, dodnes jsou schopni bavit se jako přátelé. Iva Kubelková dokonce s Jaromírem Jágrem natáčela reportáž před kladenským hokejovým stadionem pro společenský pořad Top Star magazín, který tehdy moderovala.

    VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

    Video
    Video se připravuje ...

    Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá. Martin Balcar, Lukáš Červený

    Iva Kubelková
    Autor: instagram

  • 2.

    Nicol Lenertová (48)

    Rok 1999 byl pro Jaromíra Jágra ve znamení lásky k Nicol Lenertové. Bývalá moderátorka večerního zpravodajství televize Nova a reportérka televize Prima tak trochu nezapadla do konceptu „Jágrových holek“.

    Už v dobách, kdy se pohybovala v showbyznysu, byla s krátkými zrzavými vlasy a plachým úsměvem typem spíš nenápadné holky od vedle než sexy vnadné Ivy Kubelkové, která s Jaromírem byla před ní. A to nemluvě o dračicích, které měly do Jágrova milostného života teprve vstoupit. 

    NICOL LENERTOVÁ (35) - Osud: Záhadný útěk do USA
    Autor: TV Nova, ara
  • 3.

    Andrea Verešová (42)

    Pravým opakem nesmělé Nicol byla a dozajista ještě je Andrea Verešová. Modelka a Miss Slovensko z roku 1999 chodila s Jaromírem Jágrem v letech 2000 až 2006. Scházeli se, rozcházeli se, ale přes šest let intenzivních snah si zkrátka nebyli souzeni.

    Andrea Verešová
    Autor: Foto: Instagram.com a reprofoto TV Nova

  • 4.

    Lucie Borhyová (44)

    V roce 2004 se Jágr zapletl i s největší hvězdou nováckých Televizních novin Lucií Borhyovou. Snažili se letní románek utajit, ale paparazzi je přece jen načapali při polibku. Nakonec z toho ale nic vážného nebylo, moderátorka má dnes dvě děti (syna s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem, dceru s exmoderátorem Novy Michalem Hrdličkou). Podobně jako Jaromír ale ani u ní nedošlo ani jednou ke svatbě.

  • 5.

    Inna Puhajková (36)

    Následně se v Jágrově náruči vystřídala i Inna Puhajková. I s tou vydržel hokejový bůh šest let, a to v letech 2006 až 2012. Konec vztahu už ale trávili každý separé.

    Byť se nedopracovali ke sňatku, už jen poměr s Jaromírem Jágrem přinesl Inně Puhajkové značnou míru pozornosti a posunul ji z dívky s titulem z trochu obskurní soutěže iMiss 2004 na moderátorku sportovního zpravodajství televize Nova.

    To je kus! Inna Puhajková je pořádně sexy a stejným způsobem umí svému miláčkovi Jaromíru Jágrovi popřát i k narozeninám.
    Autor: Foto Blesk – Filip Matušínský

  • 6.

    Veronika Kopřivová (31)

    Dlouhé tři roky se pak o „Džegrovi“ hovořilo jako o jednom z nejžádanějších starých mládenců Česka. A jeho vztahový status se připomínal téměř vždy, když přišly na přetřes jeho hokejové výkony. V roce 2015 pak na instagramu propálila společný poměr Veronika Kopřivová – kdysi účastnice soutěží krásy a taky bývalá tanečnice u tyče. S Jaromírem Jágrem se vídali do roku 2019.

    VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

    Veronika Kopřivová se na sociální síti vystavuje často jen plavkách nebo spodním prádle.
    Autor: Instagram

  • 7.

    Dominika Branišová (28)

    Co bylo, to bylo. Aktuálně se hokejový národní hrdina pohybuje ve společnosti o dvaadvacet let mladší modelky Dominiky. První důkaz o společných chvílích se na světlo světa dostal z kraje léta 2020 a vznikl ve Špindlerově Mlýně. Právě tam je totiž všímaví fotografové nachytali, jak opouštějí ruku v ruce jednu ze společenských akcí. Od té doby jim to klape a spekuluje se, že Dominika by mohla být konečně tou pravou, se kterou padesátiletý Jágr založí rodinu a třeba dojde i na svatbu.

    Jaromír Jágr s neznámou kráskou
    Autor: Blesk: Martin Hykl, David Kundrát

    Fotogalerie
    214 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 43

Rooza: Tož všecko NEJ Jarušu! 👍

(15. 02. 2023 21:22)

Uživatel_296885: Ty 2 poslední jsou nejhorší..

(15. 02. 2023 18:42)

Tara-Tara: všechny asi dostaly dobré "držhubné", že neřeknou o Jarouškovi špatné slovíčko

(15. 02. 2023 14:18)

MarekBadatel: Jágra osobně neznám, ale na druhou stranu pokud on něčemu věřil tak asi věřil (možná až příliš) svojí máti.

(15. 02. 2023 12:12)

MarekBadatel: Je to takový učitel školitel dnes úspěšných žen. Na začátk mladá slečna která nic nezná a neumí a pak je z ní moderátorka v TV apod.

(15. 02. 2023 12:11)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy