Chodit spolu začali v roce 2005, vzali se o devět let později. Manželský svazek však Bradovi  a Angelině vydržel pouhé dva roky a v roce 2016 následoval hořký rozvod, který se s nimi táhne do dnešního dne. Na západní i východní frontě konečně zavládl klid, přestože se nezdálo, že soudní tahanice vůbec kdy skončí. Exmanželé se domluvili i na střídavé péči Paxe (16), Zahary (15), Shiloh (14) a Vivienne a Knoxe (oba 11). Jenže… proč se v první řadě vůbec rozešli?

V rozhovoru pro indický Vogue Angelina poprvé po čtyřech letech otevřeně uvedla, že hlavním důvodem byli právě jejich potomci. „Odešla jsem od něj pro dobro rodiny a blaho svých dětí. Bylo to správné rozhodnutí. I nadále se soustředím hlavně na to, aby se z toho dostaly,“ řekla půvabná herečka.

Video: Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě Blesk TV

Je si vědoma toho, že svým mlčením nechala médiím i zlým jazykům volnou roku ve vyprávění a překrucování jejich příběhu. „Někteří využili mé mlčenlivosti a děti o sobě v médiích četly různé lži, ale já jim neustále připomínala, že jen ony samy znají pravdu. Ve skutečnosti to je šestero velmi statečných, velice silných mladých lidí,“ dodala v rozhovoru.

Údajným a dodnes nepotvrzeným důvodem k rozvodu s Bradem Pittem, byl konflikt mezi ním a jeho tehdy 15letým synem Maddoxem na palubě letadla. Herec měl pod vlivem alkoholu proti synovi použít fyzické násilí, část konfliktu je údajně zachycena na kameru. Pitt se kvůli týraní dětí měl dostat do hledáčku FBI. Jedinou potvrzenou částí tohoto příběhu ovšem je, že idol dívčích srdcí tehdy prožíval těžké chvíle a přihnul k alkoholu, což sám přiznal v rozhovoru pro magazín Interview.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
52 fotografií