Tereza, která se proslavila pod svým dívčím příjmením Voříšková, převzala titulní roli v divadelním představení Meda po Tatianě Dykové (41), dříve Vilhelmové. Dlouho prý ale váhala, zda má náročnou roli v inscenaci, kde se alternuje s Pavlou Beretovou (36), vzít, či odmítnout.

„Rozmýšlela jsem si to důkladně, protože jsem nevěděla, jestli zkoušení zvládnu s miminkem. To se ale nakonec díky péči produkce zvládlo,“ promluvila Ramba o úloze v představení, co vzniklo loni v létě ke stým narozeninám mecenášky umění Medy Mládkové a letos v červenci bude mít obnovenou premiéru na nádvoří Muzea Kampa v Praze.

VIDEO: Tereza Ramba na Lvech: Když mi vylezou prsa, tak se nic neděje!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková na Lvech: Když mi vylezou prsa, tak se nic neděje! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

S rozhodováním jí pomohl i její psychosomatický lékař Čech, k němuž se nyní obracela i proto, aby se naučila lépe vystupovat z rolí, aby si tak cizí emoce netahala domů k malému synkovi, kterému říká Slunce. Díky psychoterapiím se jí už daří z rolí vystupovat bez problémů, a nezatěžuje tak své okolí. „Psychohygiena je pro herce a umělce celkově velmi důležitá,“ potvrzuje sama Tereza. Ta nyní pilně zkouší a samozřejmě má i tak pořádné nervy.

Premiéru snímku 3Bobule, kde si opět zahrála dceru Václava Postráneckého (†75) Klárku, si ale kvůli tomu ujít rozhodně nenechá. Nejenže v titulcích už je uvedena jako Ramba (a nikoliv Voříšková jako dříve), ale navíc film točila v posledním stadiu těhotenství. Jelikož musela být na place s břichem a navíc ve čtyřicetistupňových vedrech a navíc si ani nelízla k vínu, je na ni její muž, tanečník a akrobat Matyáš Ramba, náležitě hrdý.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
77 fotografií