Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Teenageři našli na břehu moře podezřelý kufr: Uvnitř byla rozřezaná mrtvola!

Autor: jžk - 
23. června 2020
14:39

Děsivý nález okamžitě nahlásili policii, která později oznámila, že se v igelitových pytlích nacpaných do cestovního kufru skutečně nacházely lidské ostatky. Ke kufru v Duwamish Head v Seattlu přivedly skupinku souřadnice, které jim ukázala aplikace.

Tiktokeři natočili okamžik, kdy podle jejich tvrzení nečekaně narazili na záhadný kufr u moře. „Stalo se něco traumatického, co změnilo můj život,“ napsal uživatel TikToku UghHenry v titulku svého videa. V něm popisuje, jak s kamarády našli černý kufr a zpočátku žertovali, že v něm najdou peníze. Jakmile kufr otevřeli, ochromil je silný zápach, který se linul ze zavázaných igelitových pytlů.

Nejprve jim to přišlo vzrušující až vtipné, pak si ale uvědomili, že kufr může obsahovat něco zlověstného. Následně je ve videu možné vidět, jak jedna z dívek volá linku 911, která na místo poslala vyšetřovatele. A skutečně, policie potvrdila, že přijala výzvu k podezřelému zavazadlu, ve kterém nalezla rozsekané lidské tělo. Po svolání detektivů do oblasti nalezli další tašku s ostatky poblíž bloku Alki Avenue.

Tělo bylo odvezeno do vyšetřovací kanceláře pro další analýzu. Vyšetřující King County Medical pracují na identifikaci ostatků a určení příčiny smrti. Další informace policie neposkytla.

Skupinka náctiletých se pravdu o obsahu kufru dozvěděla až poté, co policie zveřejnila informace v televizních zprávách. Na část pláže je údajně zavedla aplikace Randonautica. Ta vybízí lidi, aby prozkoumávali oblasti pomocí generátoru náhodných čísel, který vytváří souřadnice.

Aplikace chce přimět její uživatele, aby si před začátkem výletu stanovili úmysl a později poskytli ostatním zprávu, zda zažili nějaké nečekané dobrodružství.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání