Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tátu (†37) a jeho dvě děti (†12 a †15) srazil opilý řidič: Zabil je na Den otců!

Autor: shp - 
23. června 2020
19:44

Měl to být den plný radosti, smíchu, zábavy, lásky a oslavování. Jenže Den otců se stal pro Joshuu Jamese Flynna (†37), jeho syna Cobyho-Jaye Flynna (†15) a dceru Skylar Flynnovou (†12) posledním dnem života. V anglickém hrabství Cumbria je na procházce se psem srazil a zabil opilý řidič. Srážku nepřežil ani rodinný mazlíček.

K fatální nehodě došlo na silnici Abbey Road v Dalton-in-Furness. „Je to velmi smutné. Je to děsivé a obtížné na smíření. Nevěříme tomu. Kdykoliv se něco takového stane, je to příšerné, ale to, že se to stalo na Den otců, jenom tragédii násobí,“ řekla podle webu Metro žena, která bydlí poblíž města neštěstí.

Děsivá svědectví

Její partner, který nechtěl být jmenován, dodal: „Poté, co jsem informoval policii, jsem šel na konec příjezdové cesty a podíval se dolů. Neviděl jsem řidiče vozu, protože bylo auto otevřené a narazilo do stromu. Všude byly pohotovostní vozy – policie, záchranky a později dorazili i hasiči.

Poslouchal jsem rádio a neměl jsem tušení o tom, co se stalo, než jsem se to dozvěděl později, ale vím, že můj soused slavil 70. narozeniny a slyšel náraz z místa havárie,“ dodal další místní obyvatel. „Byl to velký šok. Je to děsivá, děsivá událost,“ doplnil jiný. Oběti byly identifikovány jako členové jedné rodiny.

Pomoc zdrcené rodině

Rodinní příslušníci se momentálně dočkávají podpory našich spolupracovníků,“ prohlásil mluvčí policie v Cumbrii. Jak sklesle se cítí zdrcená manželka a maminka, si jen málokdo dokáže představit. Strážci zákona vyzvali veřejnost, aby se ozvali všichni svědci tragédie. Můžou být velmi nápomocní.

picoda ( 23. června 2020 23:33 )

Tak to je pro matku na provaz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání