„MasterChef? Tak to je jeden velký kuchařský podvod. Ti lidé neumí vařit, a když vám tam někdo řekne: Tohle jsem nikdy nedělal, a pak tam je nandané jídlo jako v restauraci, je jasné, že to nemůže být z jeho hlavy. Pak jsem viděl nějaké bývalé účastníky někde vařit a tomu jsem se musel smát,“ nebral si v rozhovoru pro Blesk Ondřej Slanina, známý z pořadu Kluci v akci, servítky. „Je to dramaturgicky perfektně zvládnutý projekt, myšleno tak, že je tam všechno dopředu nalajnované,“ dodal.

A jak se zdá, diváci s ním vřele souhlasí! „Konečně to někdo z kuchařů - a dobrých - řekl naplno,“ libují si čtenáři Blesku.

„Má pravdu, neposuzují objektivně, vždy jim někdo padne do oka a je to, jako letos ta blonďatá nádhera,“ přisadila si další divačka. Podle většiny diskutujících na sociálních sítích je totiž předem danou vítězkou (anebo alespoň finalistkou v „top 3“) takzvaná ufňukaná Pavlína, která schytává ohavnou kritiku nejen za svoji vítěznou bagetu, ale především za afektované a sebestředné chování a vulgarismy, které chrlí v průběhu soutěže.

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku? TV Nova

Ta si navíc naběhla i prohlášením, že v příštím roce se chystá vydat kuchařku – a vždycky bylo zvykem, že vítěz MasterChefa vydá ve spolupráci s televizí Nova knihu s vlastními recepty. Letos sice na vítěze čeká kromě výhry půl milionu korun spolupráce na tvorbě nového menu v restauraci jednoho ze tří porotců, nicméně podle konspiračních teoretiků je její výhra již předem jasně daná. Porota jí podle nich naprosto nesmyslně nadržuje, a objevily se dokonce spekulace, zda není příbuzná s porotcem Přemkem Forejtem (33).

„Všechno je podvod, ať to byl Český slavík, Miss, a tak dále. Všechno tady je jeden velký podvod!“ běsní rozčarovaní příznivci televizní zábavy, zatímco jiní se k celé soutěži staví podstatně shovívavěji.

„A to je snad nějaká novinka? Je to přece především show pro diváky,“ hodnotí ji blahosklonně. „Ale každá show má svá pravidla,“ oponují jim však další. A kritiku schytává i porota, do níž kromě Forejta patří také Radek Kašpárek (38) a Jan Punčochář (40). „To, že se propůjčili k této komedii, je velice smutné, a u mě klesli docela hluboko. Každý se zviditelňuje, jak umí!“

VIDEO: Pája z MasterChef Česko konečně ukázal maminku, partnerku i dcerku! 

Video
Video se připravuje ...

Pája z MasterChef Česko konečně ukázal maminku, partnerku i dcerku! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií