Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt krásné milionářky Anastázie (†18) zdrtila fanoušky: Z tragédie viní jejího přítele

Autor: jel - 
25. června 2020
10:11

Mladá ruská influencerka Anastasia Tropitselová (†18), skutečným jménem Zubrinovová, se stala milionářkou už v patnácti letech. Během pandemie koronaviru uvízla v ráji dovolenkářů na Bali, kde se seznámila s instruktorem jízdy na motorce Viktorem. Během společné projížďky však drobná dívka nezvládla řízení silného stroje Kawasaki Ninja a po nehodě zemřela. Sociální sítě zaplavila vlna rozhořčení, smutní fanoušci ze smrti mladé Rusky viní právě dívčina přítele!

Po smrti mladičké Nasti se na instagramu i YouTube objevilo obrovské množství rozhořčených komentářů. Obdivovatelé a sledující slavné blogerky z nešťastné smrti krásky obviňují jejího třicetiletého přítele Viktora Majdanoviče. Ten měl být totiž instruktorem jízdy na motorce a podle fanoušků neměl drobounkou Anastasii vůbec nechat řídit tak silný stroj jako Kawasaki Ninja.

„Nepotřebuji být expert, aby mi došlo, že 49,4kilová dívka a 168kilová motorka je opravdu špatný nápad,“ napsala jedna z uživatelek instagramu. „Viktore, už raději nepracuj s motorkami!“ poradil mu jiný rozhořčený člověk. „Ten chlap je satan, její otec o tom věděl, varoval ji, ale ona neposlouchala ...,“ přidal se další. A takových komentářů se na Viktorově instagramovém profilu objevily tisíce, proto po nějaké době raději možnost přidávání komentářů pod své příspěvky vypnul.

Video  Milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Pár minut před tragédii se smála na pláži!  - Instagram, profimedia.cz
Video se připravuje ...

To však příliš nepomohlo, protože na YouTube se objevila videa, v nichž lidé instruktora ze smrti obviňují. Velké množství nenávistných příspěvků se objevilo také pod videem, které nahrál Viktor a pláče na něm a prosí, aby ho lidé přestali obviňovat, že Nasťu miloval. „Byla nejpozitivnější člověk, jakého jsem znal,“ říká ve videu. Podobné dojemné příspěvky vložil také na svůj profil na instagramu, na němž mimochodem tvrdí, že má jako instruktor dvanáctiletou praxi a že učil jezdit na motorce více než 2000 lidí!

V lásce Viktora neměl ani dívčin otec, který i již před smrtí varoval, že ji její přítel táhne ke dnu. Tatínkovi se navíc nelíbilo, jak influencerka nakládá se svým životem. „Ty a tvoji přátelé si jenom užíváte a utrácíte, nedokončujete své projekty. Není to příjemné tohle poslouchat, ale doufám, že ti to pomůže,“ měl dívce říci její otec před smrtí.

Po internetu se zároveň začaly šířit i šokující fotografie, na nichž záchranáři odklízí tělo zesnulé dívky. „Dívka utrpěla vážná zranění hlavy a na místě zemřela, ještě předtím, než přijela záchranka,“ uvedl policista Ni luh Tiviash pro Daily Star.

novakalex ( 25. června 2020 18:57 )

Zvláštní představa o "kráse." Takhle ošklivou "dívku" člověk hned tak nevidí. V Rusku je možné opravdu všechno, vč.změny ústavy vlády tak, aby byl prezident Putler v Kremlu až roku 2036. Možná tak v Mauzoleu, vedle roztékajícího se Ilíče.

inocenta ( 25. června 2020 13:11 )

Někdo potřebuje pevnou ruku a ne domlu­vy..­...př­edev­ším vina výchovy. Někdo píše , že nenalíčenou a v pyžamu by ji nechtěl potkat", ale často přehnané líčení .umělé řasy , atd, to pak člvoěk neví,jak vlastně ten druhý doopravdy vypadá. Maskování platí i pro vousaté muže, což prazrazuje i kus povahy.

zlymikes ( 25. června 2020 11:12 )

Marfuša se širokou ruskou duší /náručí/

Slavek ( 25. června 2020 10:33 )

No zas tak dobra nebyla, zajimavou ji delaly pouze jeji outfity a strojene fotky, jinak je to takova typická Marfuša. Rano odlicenou a v pyzamu bych ji potkat nechtel

andorea ( 25. června 2020 10:20 )

Smrt krásné milionářky Anastázie (†18) zdrtila fanošuky
----
Hele, autore, síla podvědomí je velká, co...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání