Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vnadná nudistka (28) zachránila matku s dcerami před utopením: Proud je táhl na širé moře!

Autor: jžk - 
26. června 2020
13:13

Jessica Laytonová (28) se opalovala na nudistické pláži v Porthcurnu v anglickém Cornwallu, když si všimla tříčlenné rodiny, která v moři bojovala se zpětným proudem. Mladá žena neváhala ani na okamžik a na záchrannou akci se vydala tak, jak byla, tedy nahoře bez. Šlo o čas, hrozilo, že by se bezmocná trojice dostala příliš daleko na moře.

Nebojácná nudistka byla nazvána hrdinkou, když zachránila rodinu před utopením. Byla ve správnou chvíli na správném místě, přestože kromě plavkových kalhotek na sobě neměla nic. Nudistická pláž totiž nemá plavčíka, který by v podobných případech mohl zasáhnout.

Drama se odehrálo v úterý 23. června. „Bylo těsně po třetí odpoledne a přicházel příliv. Rozhodla jsem se, že si půjdu naposledy zaplavat, než pojedu domů,” popsala Jessica. „Byla jsem v moři nahoře bez, když jsem spatřila dvě dívky, jak se snaží plavat poblíž skal a jejich matka jim skočila na pomoc, ale strhlo ji to taky. Plavala jsem k nim a říkala jsem si ,no dopr*ele', když jsem si uvědomila, jak silný proud je,“ popisuje okamžiky hrůzy ve vodě. 

Rodinka však zpanikařila a tak zůstalo na nahé ženě, aby zachovala chladnou hlavu. „Chtěla jsem jim říct, ať se nechají nadnášet, což je to nejlepší, co můžete ve zpětném proudu udělat, ale v jejich stavu by to nefungovalo. Držely se za ruce, tak jsem jednu z nich popadla a všechny je přitáhla na pláž,“ líčí nudistka, která nechápe, kde se v ní v tu chvíli vzalo tolik síly.

Slečna Laytonová, která vystupuje v divadle Rogue Theatre v Cornwallu, je pravidelnou návštěvnicí právě této pláže. Ta přesto, že je známá pro své silné zpětné proudy, které se v její blízkosti vyskytují, nemá žádného plavčíka. „Bylo štěstí, že jsem tam byla. Je stále těžké uvěřit tomu, co se stalo, nechápu to,“ řekla statečná žena, která se ze zážitku nemůže vzpamatovat stejně jako šťastná rodinka.

MMedk ( 26. června 2020 16:27 )

Kterej produkt inkluzivního školství tohle psal ? Ženská, co se opaluje nahoře bez, není nudistka. Nudista je ten, kdo se opaluje a koupe nahej.

Citronel ( 26. června 2020 14:12 )

Taky se mi tomu nechce věřit. Jednou byly na pláži na Tenerife červené praporky, nevim, ale asi to znamená, že se nesmí do vody. Několik vemen se ale koupalo v těch velkých vlnách a já jako král všech vemen jsem plaval dál na moře, jako bych zaslechl píšťalku, otočím se a nevěřil jsem jak jsem daleko od břehu a plavčík na mě mával. Na chvíli jsem se dostal do toho zpětného proudu a už jsem chtěl začít řvát o pomoc, nasadil jsem turbokraula a přesto jsem se od břehu vzdaloval, muselo to na chvíli polevit, protože to po chvíli už šlo, na břeh jsem se doplazil. Sám člověk nemá šanci, natož aby ještě někoho vlekl.

illyria ( 26. června 2020 13:39 )

A byla to nudistka, když měla kalhotky? Ale dost by mě zajímalo jak to provedla. To jako se ty 3 držely a ona je všechny odtáhla? jednou rukou je držela a druhou plavala? nebo se jí držely za nohu? Je to celé nějaké podivné... Ale tak konec dobrý, všechno dobré...

Zobrazit celou diskusi