Někdejší provokatérka, co zapózovala i v jednom z nejznámějších pánských časopisů, byla známá pro svou blond hřívu, hluboké dekolty a časté střídání partnerů. Jejím pelíškem si prošli například fotbalisté David Limberský (36) a Václav Vašíček (29), herec Miroslav Šimůnek (42) či motokrosový závodník Aleš Liemann (36). Beze studu se chlubila do médií i sexem s téměř sedmdesátiletým obchodníkem, s nímž randila v roce 2015. Až po boku podnikatele Tomáše se uklidnila, usadila, a dokonce si společně pořídili i dítko, syna Eliána.

Od doby, co je z Dominiky Mesarošové zodpovědná matka, se mění také její vizáž – postupně ztmavovala své vždy na blond odbarvené vlasy, a jak se nyní pochlubila, prakticky se už vrátila k barvě, jakou pro ni vybrala sama příroda. A jelikož se jí už omrzel krátký sestřih a jejich nepříliš velká hustota, nahradila je napletenými kadeřemi.

„Mám svoji přírodní barvu, takže se vlasy nebarvily, a vlasy na prodloužení jsou namíchané ze dvou odstínů, tak aby byl co nejvíce přirozený - věrně podobný mé přírodní barvě, což se povedlo na jedničku. Je ze mě na čas dlouhovláska, délku mám 50tky!“ radovala se na sociálních sítích.

VIDEO: Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila?

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila? Markéta Reinischová

Přestože se většině jejích followerů nová image velice zamlouvala a hned si tak vyslechla, jak jí to sluší a jak vypadá jako panenka, našli se i tací, co téhle proměně sexy Dominiky v „šedivěnku domácí“ moc nefandili. „S kratšími jste větší šťabajzna, pardon,“ psali krásce, jejíž levou paži zdobí její vlastní podobizna s trčícím poprsím v promočeném tričku.

Jak se zdá, v tmavé barvě ztratila pro mnohé své příznivce svůj pověstný šmrnc a stala se z ní další ze zaměnitelných brunetek s loknami do půl zad, kterých v českém šoubyznysu najdete celou řadu…

VIDEO: Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě Markéta Reinischová

Fotogalerie
55 fotografií