Člověk jenom těžko dokáže uvěřit tomu, že je herečka Eva Burešová maminkou malého Nathaniela (3)! Dokonalé tělíčko, které tu a tam odhalí prostřednictvím „zákulisních“ momentek ze svých nejrůznějších koncertů, kde jí stylisté dávají skutečně odvážné kostýmy, anebo z profi focení (či potom na výsledných snímcích), zkrátka bere dech. Není pochyb o tom, že jí takovouhle božskou postavu závidí ženy i o mnoho let mladší, které ještě ani nerodily!

Jak už bývá u celebrit zvykem, to, že se fotí nějaká rajcovní kampaň, bylo patrné už podle nadužívané fráze „něco se chystá“. Zhruba v polovině června sdílela Burešová záběr, v němž na vysokých podpatcích, v silonkách a jakémsi topíku pózuje u dramaticky vyhlížející zdi. „Ty jsi kusanec!“ žasla třeba moderátorka Eva Decastelo (41), co společně s Evou hraje ve Slunečné (kterou mimochodem píše manžel Decastelo, scenárista René).

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

A byla to zase Decastelo, které vyrazila první sdílená vlašťovka dech: „Mega luxusní!“ napsala Burešové k černobílému záběru, na němž vynikají Eviny nekonečně dlouhé nohy i odvážně vytrčený rozkrok - aniž by to však nějak pohoršovalo či bylo za hranicí dobrého vkusu. Další fanynky sympatické brunetky oceňovaly její odvahu. „Konečně žena a matka, která se nebojí ukázat! Já jsem dala jednu fotku a byla jsem hned kur... a děti prý jsou chudáci,“ vrtěla hlavou nad podivnou morálkou na sociálních sítích jedna mladá žena.

Burešová však záhy vysvětlila, jak ke kritice na anonymním poli internetu přistupuje: nedělá si z ní vrásky! „U mě je to to stejný. Ale já si do toho nenechám mluvit od nikoho jiného než mé rodiny,“ objasnila. „A těm se to moc líbí!“ dodala hrdě. Není pochyb, že tuhle její nečekaně sexy vizáž, jakou příznivci Slunečné rozhodně neznají (Týna je tam totiž nejčastěji vidět v obyčejné volné flanelové košili), oceňuje především partner Burešové, tanečník Matyáš Adamec (20).

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
76 fotografií