Simona Krainová, známá česká topmodelka, je na svou vypracovanou postavičku dost hrdá. Denně běhá deset kilometrů, dává si do těla v posilovně, zkrátka se drží svého hesla „fuck the age“, často překládaného jako „mr*at na věk“. O to více ji dokáže rozčílit, když ji někdo nařkne, že si ke kráse pomohla zásahy plastické chirurgie a sdílí snímky zásadně jen vyretušované, anebo prohnané řadou filtrů. To totiž Simona nemá zapotřebí - a pokud ano, tak jenom v minimální míře.

Její příspěvky na sociálních sítích totiž obvykle sklízejí jenom samou chválu a jakmile se objeví mezi komentujícími nějaký nevěřící Tomáš, dá mu to Simona, jak se říká, sežrat... a všechnu negaci si z profilu obratem smaže. V tomto případě ji u nejnovější fotečky, která se objeví na přední stránce magazínu Dieta, jedna dáma nařkla z nadužívání photoshopu, tedy programu na dodatečnou úpravu fotek. A to se sexy blondýnky dotklo.

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu. Adam Balažovič/BPŽ

„Nechci tady číst urážky a dementní komenty typu ‚umělino‘, bla, bla,“ zlobila se Krainová, jejíž hádka s onou dámou vygradovala až do nadávek. Simona už ale paní »zabanovala« (zakázala jí přístup), a tak už k vidění u onoho příspěvku není. „Vám přeskočilo, jestli tohle považujete za slušný koment, ne-li názor. Já opravdu tady nemusím tolerovat hňupy,“ zlobila se sexbomba, co stejně jako mnozí další její příznivci oné ženě doporučila, aby si dala čokoládu na nervy a nesledovala její profil, když ji svou existencí tolik rozčiluje.

„Simona nezklamala, je jedovatá jako vždy. A přitom obal je hezký…“ rýpla si i další Simonina fanynka – pokud se tedy dá fanynkou nazývat. Ale ani v tomto případě se nenechala životní partnerka podnikatele Karla Vágnera ml. (45) vyvést z rovnováhy a duševního zenu. „Zub za zub, drahá,“ reagovala obratem. Jak ostatně vzápětí podotkla, kdyby se s těmito ženami, které pohání jenom závist, hořkost a nespokojenost, setkala naživo, je si naprosto jistá, že by nesebraly odvahu ji zkritizovat napřímo…

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém.

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém. Markéta Reinischová

Fotogalerie
70 fotografií