Na sociální síti se zpěvačka fanouškům pochlubila, že je šťastná a zamilovaná. „Už to nemůžu tajit. Nově je v mém životě okolo svobodný chlap,“ napsala k fotografii, na níž objímá jakéhosi muže, jemuž není vidět do tváře.

Skoro by se tak mohlo zdát, že Nosková našla novou lásku, ale ve skutečnosti jsou její slova myšlena trochu jinak. Její vztah s podnikatelem a fitness trenérem Jindřichem Čandou totiž už nějakou dobu trvá, poprvé se s ním veřejně ukázala už loni v květnu na dovolené v Tunisu. Tehdy už spolu měli být několik měsíců.

Jenže věc má háček a podnikatel byl v té době ženatý a rozváděl se. Teď už jsou ale formality u konce, a právě proto o něm Míša na instagramu mohla mluvit jako o svobodném chlapovi... „Když něco končí, něco nového začíná. Vše zlé je pro něco dobré,“ zhodnotila definitivní rozpad Jindřichova manželství (z něhož vzešly dvě děti), jenž pro ně dva znamená nový začátek.

VIDEO: Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala?

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

„Tak snad to už vyjde... A já jsem zase šťastnější,“ rozplývala se představitelka Magdy z muzikálu Ples upírů a hvězda muzikálu Děti ráje. Není divu, že by už ráda zakotvila v něčí náruči, když má za sebou už pár nevydařených vztahů.

Před lety například randila s muzikálovým kolegou Janem Křížem (34), posléze byla vdaná za Jana Horsáka, s nímž má dceru Elišku (9). Naposledy tvořila pár s Ondřejem Báborem, kterého si dokonce vzala během tajného obřadu na Srí Lance. Jelikož ale nikdy sňatek nepotvrdili v Česku, nemuseli se po rozchodu zatěžovat rozvodem.

VIDEO: Michaela Nosková: Začínají mi tikat biologické hodiny!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Začínají mi tikat biologické hodiny! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií