Svléknout se musela uprostřed Prahy, naštěstí takhle časně zrána nikde nebyla ani noha. Možná by jí ale davy okukujících ani nevadily.

Focení jsem si vychutnala. I když jsem vstávala v půl páté ráno, abych byla připravená na rozbřesk nad Karlovým mostem, a po staré Praze jsem se producírovala, jak mě bůh stvořil,“ řekla Blesku herečka, která si od počátku koronavirových opatření přivydělává na živobytí jako pokladní v supermarketu.

VIDEO: Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co ji k tomu vede? 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Tohle bylo ale docela něco jiného – tělo jí zahalí jen do třpytek a cítila se prý jako bohyně. I když… „Gravitace v mém věku zapůsobila…“ vtipkovala vnadná sexbomba, byť její poprsí budí pořád dojem dokonalosti.

Ňadra nepředvádí poprvé, neměla s tím problém ani před 16 lety, kdy si stoupla nahá před objektiv poprvé. Akorát tehdy musela mít písemný souhlas maminky. „Doslova jsem nemohla dospat, jak jsem se těšila! Objevit se znovu na titulce Playboye je pro mě velká prestiž,“ tvrdí Mottlová.

Když se Mottlová, kterou znají zejména diváci televizních seriálů (vždyť hrála mj. i v Cestách domů, Obchoďáku, Cirkusu Bukowsky anebo První republice), polonahá producírovala po Hradčanech, všude ještě platila přísná koronavirová pravidla.

Bára tak sice odhalila svoje prsa jen ve zlatých třpytkách, přes ústa ale musela mít roušku. Výsledek je nad očekávání! Při pohledu na fotky nelze než konstatovat, že Báře na sex-appealu ani rouška nic neubírá.

VIDEO: Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři!

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií