Koronavirová karanténa vedla mnohé celebrity k dumání o změnách svého zevnějšku - a tak si nyní zkracují či naopak nechávají naplétat vlasy a mění se i barvy. A to poměrně zásadním způsobem! V zahraničí s tímto trendem začala modelka Emily Ratajowská (29), v Česku po modelce Dominice Mesarošové (34), celoživotní blondýně, co se rozhodla vrátit ke své původní hnědé, a Aničce Slováčkové (24), která šla do odvážné růžové barvy, teď šokovala změnou i Charlotte Štiková.

Mladší a podstatně buclatější sestra Ornelly Koktové (27), která se pyšní obřím poprsím a velkýma zelenýma očima, se rozhodla peroxidovou blond nahradit podstatně tmavším odstínem, a teď je z ní brunetka. Díky tomu vypadá docela jinak! „Už to chtělo změnu,“ lakonicky okomentovala Charlotte tmavě hnědou barvu na své hlavě na sociálních sítích. Kromě odvážné změny předvedla také obří rty, za jaké by se nemusel stydět ani kačer Donald nebo panenky Bratz.

VIDEO: Charlotta se snaží prorazit zpěvem! Jaký výkon podá na castingu do muzikálu Vlasy?

Video
Video se připravuje ...

Charlotta se snaží prorazit zpěvem! Jaký výkon podá na castingu do muzikálu Vlasy? FTV Prima

Plavou, téměř bílou barvou byla dříve hodně podobná své matce Monice (47), která v Německu plánuje veselku a miminko se svým kolouškem, mladičkým hokejistou Petrem Biniasem (23), jenž je mimochodem ve stejném věku jako Moničina nejmladší dcera. Ovšem coby bruneta je Charlotte neskutečně podobná své sestře Ornelle. Dlouhou dobu jí ale trvalo, než své followery na sociální síti přesvědčila, že nejde jenom o mobilní aplikaci a že skutečně prošla touto radikální změnou. „Lidi, tu barvu mám fakt, žádný fake,“ bránila se.

VIDEO: Charlotte Štiková se chystá na casting do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá!

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková se chystá na casting do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá! FTV Prima

Fotogalerie
47 fotografií