Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pedofil desítky let zneužíval děti: Oběti mu v dospělosti ke znásilnění vodily své vlastní potomky

Nechutný pedofil roky znásilňoval děti: Oběti mu v dospělosti vodily své vlastní potomky aby je taky znásilnil.
Nechutný pedofil roky znásilňoval děti: Oběti mu v dospělosti vodily své vlastní potomky aby je taky znásilnil.  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: jel - 
29. června 2020
21:21

Larry Dean Porter (69) z amerického státu Ohio podle policie roky znásilňoval nevinné děti. To však není všechno. Když jeho oběti vyrostly, výměnou za drogy mu přivedly své vlastní potomky, aby je mohl také zneužít!

„Porter sám sebe natáčel, jak znásilňuje mladé dívky, a pomáhali mu i další lidé, kteří mu přiváděli děti,“ řekl advokát David DeVilliers, který pomáhal nechutného úchyla stíhat.

Podle zpráv Columbus Dispatch vodila Charita Ann Rawlinsová (41) a její manžel Ronnie Rawlins (47) své dítě k Porterovi na znásilnění několikrát týdně po dobu asi pěti let! Obviněny byly také pedofilovy dcery, protože se údajně pokusily zločin svého otce zamaskovat a snažily se ukrýt flash disky s nechutnými videi.

Policie na úchyla narazila na počátku tohoto roku. Policista v přestrojení si s ním domluvil schůzku. Porter věřil, že na setkání bude malá holčička, kterou bude moci znásilňovat, za což měl zaplatit asi 2000 korun. Místo schůzky s dívenkou ho však čekalo zatčení.

Nyní čelí 13 obviněním z těžkých zločinů, včetně obchodování s dětmi, držení, vytváření a distribuování dětské pornografie. Ve vazbě nyní čeká na soud a obviněni jsou ještě čtyři další lidé ve věku od 38 do 68, kteří zřejmě manipulovali s důkazy a dodávali pedofilovi děti.

pfoto1 ( 30. června 2020 16:31 )

To je zajímavé, takže u článku, kde prase znásilňuje děti je diskuse povolena, ale u podobného článku v Blesku, kde opice znásilní dívku na Litoměřicku už by asi diskuse někomu vadila, proto ji raději neotevřeme, že POKRYTCI!?

pfoto1 ( 29. června 2020 22:26 )

Tvl, někdy opravdu doufám, že si ty články někdo vymýšlí, protože něco tak hnusného snad nemůže být ani pravda.

Lubomír Babáček ( 29. června 2020 21:42 )

Je to zrůda v lidské kůži, měla by se z něj zaživa stáhnout aby se ukázalo, co je pod ní za skutečnou bytost. Člověk to asi nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání