Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na červenec: Která znamení zažijí tsunami lásky a kdo mimořádně uspěje v práci?

/
  • Co čeká jednotlivá znamení v červenci?
    Co čeká jednotlivá znamení v červenci? (iStock)
    27. června 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude sedmý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc červenec!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock

    Rok 2020 se překulil do druhé poloviny a Berany čeká parné léto! Nebude to ani tak vlivem počasí jako náročnější konstelace, která si posvítí na kariéru. Nadřízení vás mají pod drobnohledem, hlídají každý váš krok a inovativní snahy. Po většinu července se vám moc nedaří, ale poslední dekáda vaši reputaci zlepší. Oč méně se daří profesi, o to spokojenější jste v lásce. Okolo 13. čekejte jisté žně!

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock

    Začátek prázdnin se ponese v přátelském duchu. Jste obklopeni rodinou i dlouholetými kamarády, ale toužíte po nových kontaktech. Baví vás poznávat inspirativní tváře, singles si vychutnávají nevinné seznamování. Nejlepší dny pro nalezení spřízněné duše nastanou kolem 19. července. Ani pracovní záležitosti nebudou stát stranou. Navzdory dovolenkové atmosféře se vám v hlavě rojí zajímavé nápady.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock

    Kněžka lásky otevírá svou náruč pro červenec plný duševních i tělesných libůstek. Pokračuje období, kdy vám opačné pohlaví zobe z ruky. Osobité charisma je spolu se schopností vzletné konverzace zbraní, před kterou si nemůže být nikdo jistý. Vás samotné přitahují akceschopní jedinci, se kterými může být léto jedna velká jízda. Obezřetnost se vyplatí v oblasti financí, ty raději držte pod zámkem.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock

    Hvězdy pro vás nejsou na začátku července zrovna v nejlepším postavení. Podepíše se to na psychickém naladění, kdy se nedokážete přimět k pozitivnímu myšlení. Mnoho důvodů k úsměvu nemáte v lásce, ani v soukromém životě. Pokud se ale budete rýpat ve svém smutku, odrazí se to na zdravotním stavu. Upněte se na kariéru, která hlavně okolo 15. července slibuje naprosto skvělé výsledky! Svými výkony překvapíte dokonce sami sebe a ještě dlouho budete sklízet ovoce svých červencových úspěchů.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock

    Těšíte se z přízně hvězd v oblasti lásky, která absolutně přeje zadaným, ale i svobodným. Ideální protějšek k seznámení se před vámi objeví kolem 17. července. Nebude problém okouzlit ho zářivým úsměvem, proto ostych stranou. Úspěch si vás najde i v zaměstnání, do něhož neváháte investovat více času i energie. Na rozdíl od kolegů vám není zatěžko řešit povinnosti navíc, což se setká s kladnou odezvou u nadřízených.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock

    Ačkoliv je léto v plném proudu, Panny v žádném případě nebudou lenošit. Jednou z hlavních hybných sil jejich červencového programu je totiž zaměstnání. Bystrý úsudek a neotřelé nápady dělají nadřízeným radost především kolem 20. července. Soustřeďte se na splnění šéfových požadavků a úspěch máte v kapse! Oproti tomu vztahové záležitosti tak snadno neobejdete. Zejména nezadaní budou z lidí, s nimiž se potkají, spíše unavení, než že by je nabili energií.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock

    Vstup do dalšího měsíce ovlivní nepříznivé postavení Merkuru. Kvůli němu se ocitnete pod drobnohledem náročného nadřízeného, který využije každou příležitost zkritizovat vaše pracovní snahy. Zvažte, zda by právě teď nebylo lepší užít si letní dovolenou. Podobně by vám radila i kněžka lásky, díky níž si z profesní atmosféry zas tak moc neděláte. Singles cítí, že jejich osamění nebude trvat dlouho.  

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock

    Milí Štíři, červenec odstartujete zvesela a tušíte, že by to mohl být docela příjemný měsíc! Hvězdy vám dávají za pravdu. Úspěch vás vyhlíží v lásce i při finančních záležitostech. Nezadaní se zaradují z pozvánky na rande od člověka, který jim není lhostejný. Do 21. července vám hvězdy dolévají doslova plný pohár energie, ale v poslední dekádě byste měli brát ohled na své zdraví. Nemyslete jen na peníze.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock

    Červenec je pro Střelce charakteristický činorodostí. Jste schopni pracovat dnem i nocí a vaše energie jako by neutuchala. Profesní život je aktuálně hnacím motorem, hlavně kolem 12. 7. sklízíte jeden úspěch za druhým. V lásce je přáno hlavně těm, kdo nehledají vážnou známost. Flirt ani románek na jednu noc se nevylučují. Zadaní prochází náročnějším obdobím, kdy v rodině ladí odlišné názory a je třeba maximální obezřetnosti.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Autor: iStock

    Červenec je pro Kozorohy zkouškovým obdobím, které vám vystaví maturitu z vrozené trpělivosti. Aktuální konstelace upíjí z kondice. Straníte se společnosti a nejraději byste se uzavřeli do sebe. Svobodní nemají tendenci ke sbližování. V páru obviňujete partnera, že se do vás nedokáže vcítit. Na pracovišti se dostáváte do křížku s vedením. Nadřízeným oponujete i v záležitostech, kdy to není vhodné.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock

    Pokud se něčeho v červenci nemusíte obávat, pak je to jednotvárnost. Vodnáře čeká báječný program plný dobrodružství i pracovních úspěchů. Začátek prázdnin slibuje žhavé léto nejen díky počasí, ale spíš vlivem četných erotických zážitků. Venušin trigon slibuje zamilování jako z červené knihovny. V zaměstnání si troufnete i na ty nejnáročnější projekty. Nebuďte za sólisty, ale pomozte i svým kolegům.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock

    Symbolem prvního prázdninového měsíce je paradoxně práce. Díky aktuální konstelaci se můžete dočkat lukrativní nabídky, která se neodmítá. Nadřízení oceňují vaše originální myšlenky a neváhají vám svěřit řešení jistého zapeklitého úkolu. V rodinném kruhu naopak očekávejte menší neshody, takže se rozhodnete strávit pár dní někde osamotě. Snaha o nalezení nové lásky je v tomto čase spíše ve slepé uličce.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz