„Bohužel,“ povzdechne si Tereza Ramba společně s odpovědí na otázku, zda si to dokázala v hlavě a následně na talíři nastavit opět na veganskou stravu. Blesku ale vysvětlila, proč ne. „Já tedy plně kojím. Takže možná to má nějakou souvislost s tím, že Slunce potřebuje železo. I když nechci se na to vymlouvat,“ zamýšlí se herečka nad tím, proč jí živočišná strava momentálně tak moc chutná. Z modrooké křehké víly, která se loni na podzim stala za přísného utajení poprvé mámou, je teď prý absolutní všežravec.

„Žeru všechno a žeru strašným způsobem,“ použila herečka záměrně celkem expresivní výraz, aby dala na aktuální situaci důraz. „Jím i červené maso, které jsem nejedla dlouho, a moc mi to chutná,“ vysvětlila Blesku Ramba s tím, že je přesvědčená o tom, že v těchto věcech je důležité důvěřovat přírodě.

VIDEO: Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video
Video se připravuje ...

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko? Kisa Císařová

A pro svého syna, o kterém na veřejnosti hovoří jako o Slunci, byť občanským jménem by se chlapeček měl jmenovat Mikuláš, chce jeho slavná máma jen to nejlepší. Je ale nicméně známé, že veganství je nejen druhem stravování, nýbrž i životního stylu. 

Ten zahrnuje postoj spočívající v odmítání užívat zvířata k lidskému užitku. Do doby před otěhotněním to takhle viděla i Tereza. Jak se tedy vyrovnává s tímhle vnitřním konfliktem? „Myslím, že třeba za rok se nad tím zamyslím. Teď je to ještě potřeba tak, jak to je. Dokud budu kojit, tak rozhodně žádná omezení,“ uzavřela přesvědčeně brunetka, která se na dobu kojení potomka zase naopak vzdala veškerého alkoholu.

Vzhledem k její nejnovější roli ve snímku 3Bobule je to pro ni ovšem celkem těžký úkol. Neustále je totiž obklopena kvalitním vínem. Stejně jako byla i v Botanické zahradě v Troji, kde se stala jednou z kmoter vín ročníku 2019.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií