Herečka je trojnásobnou maminkou. Starší děti se jmenují Bruno a Stella. Max je nejmladší a herečka ho zplodila s podnikatelem Martinem Shenarem, se kterým se před rokem o jeho péči soudila. 

Paní Geislerová s otcem syna dlouhou dobu vycházela dobře i po rozchodu, ale později si usmyslela, že dítě by měla jako matka mít jen ona. Soudila se nejen o to, kdo bude mít chlapečka v péči, kde bude na Vánoce a podobně, ale také o vysoké výživné. Neuspěla,“ potvrdil redakci eXtra.cz důvěryhodný zdroj blízký soudu s tím, že rozhodnutí o tom, že dítě bude svěřeno do střídavé péče místo matkou požadované péče výlučné, padlo začátkem léta.

VIDEO: Aňa Geislerová na Českém Lvu: Kam schovala všechny své ceny?

Video
Video se připravuje ...

Aňa Geislerová na Českém Lvu: Kam schovala všechny své ceny? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Tak snad se to mezi rodiči Maxe trochu uklidnilo. Na druhou stranu to má výhodu v tom, že narozeninové oslavy má zřejmě dvě. 

Dnes a před sedmi lety. Každý rok, když rozkvetou řízkovníky slavíme Maxovi narozeniny. Můj silný zpupný slunečný klouček. Moc tě milujeme a díky za tvou krásnou duši,“ popřála svému synkovi Aňa. Řízkovníkem nazvala stromky, na které potají zavěsila smažené řízečky.

Aničko Vy jste máma, kterou by chtělo každý dítě,“ pochválila nápad jedna z fanynek. 

VIDEO: Aňa Geislerová: Přiznala se ke krádeži módního doplňku!

Video
Video se připravuje ...

Aňa Geislerová: Přiznala se ke krádeži módního doplňku! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií