Vicemiss z roku 1998 si užívá mateřství plnými doušky a na sociální síti se chlubí jednou fotkou za druhou. O víkendu navíc odtajnila i něco málo ze svého programu – s měsíční dceruškou (přišla na svět 19. května) už Alena vyrazila dokonce i na dovolenou mimo Turín, kde žijí!

„Poprvé na pláži, kluci jsou v moři,“ napsala brunetka na instagram ke snímku s malou Charlottkou v náručí. Asi se nebojí, že by se její holčička mohla spálit na sluníčku, přece jen pohodlně seděly ve stínu pod velkým slunečníkem. Navíc jistě na pláži nestrávili příliš času.

V neděli pak pro změnu Šeredová s rodinou vyrazila po památkách. Se svým uzlíčkem štěstí se nechala zvěčnit před jakousi bránou a díky funkci označení polohy navíc fanouškům prozradila, že navštívila Forte dei Marmi, toskánské město v provincii Lucca, které přitahuje turisty především krásou zdejšího moře, pláží a přírody. Navíc je domovem slavného operního pěvce Andrey Bocelliho (61) a vilu zde měl prý také návrhář Giorgio Armani (85).

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I to jistě někdejší modelku zajímalo, ostatně o hadříky se zajímá stále. Právě na posledních fotkách z dovolené se ukázala v zajímavém modelu – v jakémsi černém kabátě, který má na zádech vyobrazeného barevného proužkovaného hada, možná korálovku. Jako obvykle jí to moc slušelo, i když neprozradila, proč zvolila právě tento outifit a zda je například novým v jejím šatníku.

„Určitě pro tebe bude tahle fotka mít nějaký význam, zaprvé to místo a zadruhé korálový had. Odhal nám ten rébus,“ vyzvídala jedna Alenina italská fanynka, jenže marně. Novopečená maminka raději nic nevysvětlovala – asi se zkrátka držela hesla: „Mluviti stříbro, mlčeti zlato.“

VIDEO: Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video
Video se připravuje ...

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií