Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děsivé video: Dvojčátka (2) uprostřed noci zavalila obrovská knihovna z IKEA!

Autor: rc - 
29. června 2020
14:18

Nicole Okaová z americké Kalifornie dala své dvě dvojčátka Claru a Dominica spát a odešla z pokoje. Pak se ozvala rána. Když doběhla do pokoje, uviděla své dvouleté děti zavalené knihovnou z IKEA! Dvojčátka jako zázrakem vyvázla bez úhony. V pokoji byla zapnutá bezpečnostní kamera, která moment, kdy kus nábytku spadl na bezbranné malé děti, natočila.

Jen málokoho by napadlo, že nábytek, kterým jsme obklopeni, může představovat smrtelné nebezpečí. Nicméně podle britského deníku Daily Mail za posledních dvacet let kus nábytku zabil 459 dětí! V roce 2016 prodejce nábytku IKEA z prodeje kvůli bezpečnosti stáhl až 17,3 milionu komod. V roce 2017 se v Kalifornii stala tragédie, při níž zemřel dvouletý chlapec. Zavalila ho komoda. Stačilo málo a došlo k tragédii znovu.

V kalifornském městě Morgan Hill krátce před osmou hodinou začátkem června Nicola Okaová se svým manželem Danielem dala spát svá dvouletá dvojčátka Dominica a Claru a opustila pokoj. Pak se ozvala rána. Vyděšení rodiče se vrátili do pokoje svých dětí, kde na ně čekal šokující pohled. Knihovna ležela na zemi a pod ní byly její děti!

Zděšení rodiče své děti vysvobodili. Ani jednomu z nich se jako zázrakem nic nestalo. V pokoji však byla zapnutá kamera, která vše zachytila. Ve videu je vidět, jak Clara poté, co její rodiče opustili pokoj, vstala ze své postýlky a šla směrem ke knihovně. Po chvíli se k ní připojil i její bratr. Clara otevřela šuplík u knihovny a vlezla do něj. Její bratr ji následoval, ovšem nábytek se pod tíhou obou dvojčat převrhl a spadl na zem!

Rozčilená máma dvojčat se rozhodla kontaktovat právníka, který zastupoval rodiny dětí usmrcených nábytkem. Žalovat však švédskou nábytkářskou společnost nehodlá. Mluvčí společnosti IKEA Hanna Bengtsanderová uvedla, že se případem zabývá. „Momentálně prověřujeme video s knihovnou BRIMNES a potřebujeme více času, abychom lépe porozuměli detailům,“ uvedla. „Aktuálně nemůžeme poskytnout další komentář,“ dodala.

hasickajana ( 29. června 2020 16:13 )

nevím, knihovna to asi nebude, že...? knihovna se šuplíky...?

a pokud maminka učí dětičky lézt do šuplíků, těžko se poté může divit...

šmarjá, lidstvo brzy vyhyne na svoji úděsnou blbost

e.lesanova ( 29. června 2020 15:54 )

Dříve by truhlář s takto odfláknutou prací zkrachoval...tohle, co se běžně prodává, nemá s "nábytkem" co dělat...fórový, nekvalitní materiál, životnost na hraně měsíců, pár let, lehké materiály, úzké, nesta­bilní­...ma­ximál­ně, pokud to přišroubujete ke zdi, ale ani tak...dříve byly skříně bytelné, hluboké, pevné, které "přežily" generace

Zobrazit celou diskusi