Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující smrt mladé influencerky: Blízcí tají, co se stalo krásné dívce (†16)

Autor: jel - 
30. června 2020
05:40

Indka Siya Kakkarová z Nového Dillí, které bylo teprve 16 let, měla na svém účtu na sociální síti TikTok přes 2 miliony followerů. Nyní ale pro její fanoušky přišla zdrcující zpráva - dívka je mrtvá!

Teenagerka často zveřejňovala krátká parodická videa, na nichž předstírala, že zpívá a různě tančila, což je na této sociální síti velmi častý koncept. V Indii je TikTok značně populární, přestože ho na počátku roku vláda asi na dva týdny zakázala.

Ještě ve středu přitom mladá influencerka zveřejnila na svém účtu několik videí, na nichž stojí na balkoně a v pozadí videa hraje indická hudba. Videa získala miliony lajků. Následující den však přišel šok pro její fanoušky!

Siyin manažer zveřejnil na Instagramu její fotku se smutným popiskem. „Není třeba více slov. Odpočívej v pokoji, vždycky budeš nejlepší umělkyní,“ zní komentář. Co se mladé krásce stalo, však neuvedl, podle místních médií však Siya spáchala sebevraždu. Co ji vedlo k tomu, že sáhla po této krajní možnosti a vzala si život, však není jasné, media však spekulují o depresi. „Žila se svou rodinou, která je v šoku a přeje si zůstat v anonymitě. Dívka nezanechala žádný vzkaz na rozloučenou,“ uvedla policie.

Truchlí také Siyni fanoušci, na jejích účtech na TikToku a Instagramu se objevily tisíce komentářů vyjadřujících soustrast. „Bůh nám dal krásný život, nevím, proč ho někteří ukončují, řešení jakéhokoli problému není sebevražda,“ napsala jedna z fanynek a připojila několik zlomených srdcí. „Někdy, když jsem sama doma, mám také takové myšlenky. Myslím, že osamění mohlo být důvodem, proč to udělala,“ napsala jiná uživatelka.

 

Tara-Tara ( 30. června 2020 07:57 )

myslíte, že toto někoho zajímá ? drtivá většina lidí nemá pojem, co je to influencerka...je to něco nezajímavého, nepodstatného jen počítajícího sumu shlédnutí....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání