Čestmír byl za života známý svou složitou povahou, kvůli níž se rozhádal i s ženami svého života – včetně exmanželky Reginy Řandové, kterou si jistě diváci pamatují coby Jolanu ze slavného filmu Bota jménem Melichar. Ta se s ním kdysi soudila o alimenty na jejich syna a jen nerada na život s ním vzpomínala. „Nechci mluvit o svém bývalém manželovi,“ řekla v rozhovoru pro Expres.cz.

Ovšem její bývalý v květnu náhle zemřel, když mu selhalo srdce, a tak přece jen udělala výjimku a potvrdila, že Řanda už se dočkal posledního rozloučení. „Pohřeb byl, ale nebyl žádný obřad,“ přiznala blondýnka, která svůj hlas propůjčuje například Angelině Jolie (45).

„Jeho přítelkyně udělala nějakou zádušní mši, což bylo plně v její režii, syn to chtěl bez obřadu,“ objasnila a jasně tak dala najevo, že zatímco Řandova poslední partnerka Michaela (41) pro něj truchlila, Regina a její syn na vše pohlíželi trochu jinak.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Čestmíra Řandu (†80): Boura si nad oltářem načal limonádu!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Čestmíra Řandu (†80): Boura si nad oltářem načal limonádu! Lukáš Červený

„Ani on se s tátou před smrtí neusmířil,“ posteskla si herečka o narušeném vztahu otce se synem. Ten musel přesto řešit všechny potřebné záležitosti a Řandu pohřbít. „Syn zatím hledá vhodné místo,“ uvedla Regina s tím, že zesnulý herec a scénograf zatím nemá místo posledního odpočinku.

Herečka, co se nyní objevuje i v seriálu Slunečná, už ale na minulost myslet nechce, ostatně zklamání ze vztahu s Řandou už vystřídalo štěstí s dalším mužem po boku. „Jelikož jsem podruhé vdaná a prošla jsem si mnohými vztahy, už vím, co je pro mě dobré a co ne. A můj druhý muž je skvělý, teď jsme oslavili šestnáct let od svatby a neměnila bych,“ popsala radostně Regina pro Expres.cz a dodala, že má ještě další důvod k úsměvu – v srpnu se z ní stane díky synovi babička! Čestmír Řanda se tak posmrtně stane dědečkem, bohužel už se vnoučete nedožil...

VIDEO: Řandův kamarád, spisovatel Bauer: Čestmír umíral ve stresu!

Video
Video se připravuje ...

Řandův kamarád, spisovatel Bauer: Čestmír umíral ve stresu! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
108 fotografií