Herečka a dabérka Nela Boudová už by sice v kolonce věk měla přiznávat, že je jí přes padesát, půl století by jí ale asi nikdo netipl, zvlášť při pohledu na odvážné fotky, které poslední dobou zveřejňuje.

Nyní se například nechala zvěčnit v plavkách a dala tak všem na odiv své přednosti. „Spousta plánů, ale nakonec vyhrál bazén,“ pochlubila se Boudová snímkem z azurové vody a pomocí hashtagů upřesnila i to, jaká atmosféra vše doplňovala – západ slunce ve slunečný letní den, hudba, přátelé a drink – takřka kombinace snů. Není divu, že se Nela chlubila:„Miluju svůj život“.

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10). Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zatímco řada dam asi herečce takovou pohodu jen tiše záviděla, pod příspěvkem se ozvala velká řada pánů, aby složili Nele poklonu a hold. Jeden fanoušek například napsal, že na její ňadra je krásný pohled.

Další pán zase brunetku označil za „sexy kočku“, jiný dokonce uvedl, že je „neskutečně skutečná MILFka,“ tedy že i přesto, že už má dospělé syny, je stále, slušně řečeno, »k nakousnutí«. 

Kdosi také zmínil krásné oči Boudové, ovšem pravda je taková, že do nich se asi dívalo minimum z komentujících. Kdo si netroufl nic objevného napsat, připojil tedy alespoň srdíčko. Zdá se tedy, že dvorní česká dabérka Julie Robertsové (52) tentokrát opravdu zabodovala. Zato když se vyfotila s rouškou na intimních místech, byl kolem toho sice větší poprask, ale reakce byly kladné i záporné a v některých případech dost vyhrocené. 

VIDEO: Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií