Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlínější a nejpracovitější znamení zvěrokruhu. Do které skupiny patříte?

/
  • (iStock)
    18. září 2023 ● 06:00

    Patříte k těm, kteří tvrdě pokračují v práci, i když jsou unavení? Nebo jste lenoši, kteří raději odpočívají a dělají si časté přestávky, protože se jim moc nechce? Samozřejmě, že každý z nás si čas od čas rád zalenoší na gauči u televize, ale některá znamení mají tendenci lenošit neustále. Která to jsou? A která jsou naopak nejpracovitější?

    Mezi tvrdě pracující znamení zvěrokruhu patří lidé, kteří jsou ochotni dát do práce něco navíc. Nepracují jen tvrdě, věří také v důležitost a smysl toho, co dělají. Jste zvědaví, do které skupiny patříte podle astrologie? Pravděpodobně to ale víte sami moc dobře, že?

  • 1.

    Nejlínější znamení zvěrokruhu: Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lvi jsou kreativní a velmi talentovaní, jsou ale rádi středem pozornosti. Velmi rádi vyhledávají záři reflektorů, ale ne na těžkou a svízelnou cestu, po které se tam musí dostat. Lvi si velmi často myslí, že v životě všechno dostanou jen na základě toho, jak jsou okouzlující a úžasní. Bohužel lenost je oficiální slabost tohoto znamení, a díky tomu patří Lvi k nejlínějším znamením zvěrokruhu (možná dokonce nejlínějším ze všech). Přitom vaše kreativita a vášeň jsou vlastnosti, díky kterým se můžete sice stát přirozenou hvězdou, ale občas je zapotřebí pro to něco udělat navíc.

     

    Jakým jste rodičem podle znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

     

  • 2.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Možná vás to překvapí, že právě Vodnář patří k jednomu ze tří nejlínějších znamení zvěrokruhu. Vodnáře sice baví bojovat za dobré cíle, což vyžaduje tvrdou práci a obětavost. Problém je v tom, že i když chtějí pozitivně změnit svět, nejsou vždy ochotni na tom tvrdě zapracovat. Měli by se více ujistit, že dělají maximum pro to, na čem jim záleží. Možná je ale důvodem to, že Vodnáři nejsou fanoušky nudných akcí, proto se jim nechce tvrději pracovat. Pokud ale chtějí opravdu pomoci světu, je zapotřebí důslednost, nejen slova.

  • 3.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelci jsou svobodomyslní dobrodruzi, pro které dokonce jen zmínka o tom, že by museli tvrději pracovat a omezit svoje koníčky, vede k bolestem břicha. Milujete svobodu, zejména pokud to znamená, že můžete volně cestovat. Vy sice umíte tvrdě pracovat, umíte být i důslední, ale často nevydržíte zůstat oddaní tomu, co děláte. Tvrdá práce je pro vás synonymem omezení, a vy se omezeně cítit nechcete. Nejde o to, že nebudete pracovat vůbec, ale nebudete nabízet nic navíc. Vždy budete dělat jen to, co musíte.

     

  • 4.

    Nejpracovitější znamení zvěrokruhu: Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Gratulujeme, Berane! Jste jedno z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu. Vy děláte vždy všechno to, abyste byli ještě lepší a výkonnější, protože chcete neustále využít svůj talent. Nelíbí se vám nečinnost, takže se každý den ujišťujete, že máte co na práci a že budete zaneprázdnění. Pokud jste dokončili jeden úkol či projekt, okamžitě pracujete na dalším, a pokud žádný další neexistuje, požádáte sami nadřízené o něco jiného. Vaše nadšení pro tvrdou práci pravděpodobně lidé kolem vás oceňují, a právem!

  • 5.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panny rozhodně mezi lenochy nepatří. Pracují naplno a práce pro ně nikdy není hra. Vždy tomu, co dělají, věnují zvláštní úsilí. Jejich síla spočívá v tom, že jsou velmi analytičtí a neunikne jim nejmenší detail. Pouhé provedení úkolu jim nestačí – vždy se ujistí, že je odvedená práce perfektní. To je to, na čem jim záleží. Jsou také velmi sebekritičtí, což je tlačí k tomu, aby dělali vše co nejlépe.

     

  • 6.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh

    Když potřebují Kozorozi něco udělat, nikdy se nenechají rozptylovat. Jsou mistři sebekázně, což je skvělá vlastnost, která z nich dělá jedno z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu. Spousta lidí potřebuje, aby jim ostatní říkali, co mají dělat, Kozorozi to ale zvládají sami. Nikdy se nenechají vychýlit z trati.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz