Vdova po producentovi Jiřím Pomeje(†54) Andrea se v období pandemie koronaviru přestěhovala s dcerou Aničkou (6) a partnerem Petrem Plačkem (39) na venkov nedaleko Poděbrad. A hned první měsíce poznala, jak propastný rozdíl je žít v bytě ve městě nebo v rodinném domě takřka uprostřed přírody.

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Není to tak dávno, co se pohledný páreček potýkal s vlaštovkami, které si opakovaně a neúnavně tvořily hnízdo na jejich domě. A teď se u jejich domu objevil další nečekaný host v podobě plavajícího hmyzu. „Máme totálně zaplavenej dvůr plnej přerostlejch spermií nějakýho dinosaura. Je jich miliarda!“ svěřila se půvabná dýdžejka s vetřelci plavajícími po silných deštích na jejich zahradě, kteří vypadají jako masivní pulci.

Jak se ale ukázalo, nejde o žádného škůdce, se kterým je třeba jakkoliv zápolit. „Zajímalo mě, co to je, a podle Googlu se domnívám, že se jedná o takovou speciální larvu. Její přítomnost je dobrá známka toho, že máte v pořádku septik,“ vysvětlila trochu ostýchavě Andrea. „Prostě že se vám dobře rozkládají hovínka,“ dodala na rovinu s tím, že asi po deseti dnech dosáhnou larvy určité velikosti, zakuklí se a následně se z nich vylíhnou pestřenky, lidově také známé jako včeličky. Proto se místo chemické likvidace larev doporučuje vyčkat a problém brzy vyřeší sama příroda.

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!
Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií