Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pizza s hákovým křížem nemile překvapila zákazníky. Dva zaměstnanci dostali padáka

Autor: shp - 
30. června 2020
21:59

Vtípek, vyznání nacismu, nebo jenom pitomá klukovina? Tak jako tak dostali dva zaměstnanci společnosti Little Caesars z Ohia vyhazov za to, že připravili pizzu s ozdobou se znakem nacistického hákového kříže.  

Jsme hluboce zarmouceni kroky našich zaměstnanců,“ uvedl populární fast food řetězec. Oba hříšníci byli mladší osmnácti let. Vše přitom podle Daily Mailu začalo úplně nevinně, když Jason Laska objednal pizzu s pepperoni v sobotu.

Nemilé překvapení

Když se vrátil domů, jeho žena Misty otevřela krabici a se zděšením zjistila, že hledí na nacistický hákový kříž na pokrmu, na kterém si původně chtěla smlsnout. Samozřejmě ji ihned přešla chuť. Šok následovalo znechucení a pohoršení.

Můj manžel se stavil v Little Caesars na malý zákusek, ale domů přinesl tohle! Jsem opravdu zklamaná. Je to smutné a pobuřující. Nejde o legraci. Nejde o vtípky, které by se měly dělat. Tečka,“ uvedla rázně.

Nulová tolerance

Kdo by tohle udělal a kdo by si myslel, že je vtipné znázorňovat znaky, jako jsou tyhle v této době,“ dodal pan Lask  pro News 5. „Máme nulovou toleranci pro diskriminaci jakéhokoliv druhu. Tito zaměstnanci byli okamžitě propuštěni,“ dodala společnost Little Caesars.

gringoo cinkas ( 30. června 2020 22:49 )

Tohle není nacistický hákový kříž,má opačný směr otáčení má to jiný význam.

vlastasach@seznam.cz ( 30. června 2020 22:41 )

V tomto případě nejde o hákový kříž, ale o hinduistickou svastiku. Nechápu rasistický přístup zaměstnavatele k etnické menšině.

frantacizek ( 30. června 2020 22:09 )

tak to byl spíš myslím si joke, i když nejapný...nácci nepracují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání