„Vždycky jsem to chtěla udělat a teď to přišlo,“ svěřila dcera Jitky Asterové Anna Blesku zcela otevřeně a s nadšeným výrazem v očích. A hned vysvětlila, proč je z nového letního sestřihu tak unešená. „Přijdu si paradoxně nejvíc jako já, co jsem si kdy přišla. A vlastně i docela žensky. Což je rovněž paradoxní, vzhledem k tomu, že vypadám jako chlapec. Ale je mi fakt dobře,“ raduje se herečka.

A co na tuhle výraznou proměnu říká Aniččin manžel Jan Kameník, který ji v červnu 2017 pojal za choť coby éterickou dlouhovlasou vílu? „Ten to miluje. Furt mi sahá na hlavu a říká, že je to jako míč. On má rád míče. Takže dobrý,“ usmívá se rozverně dcera Jitky Asterové. Podle Kameníkové navíc její muž nikdy nebyl fanouškem černých vlasů. Ty herečka musela nosit na hlavě po dobu natáčení filmu o Boženě Němcové, jejíž se stala představitelkou.       

VIDEO: Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? 

Video
Video se připravuje ...

Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? Kisa Císařová

„Černovlasá jsem byla rok. Na hlavě jsem měla dokonce i napletené vlasy, kvůli kterým jsem přišla o spoustu vlastních. Já jsem si jako černovláska připadala dobře, ale už to stačilo,“ je přesvědčená mladá herečka.

Kromě ozdravení vlasů měla její proměna v podobě sestřihu na ježka i méně pragmatický důvod, víc založený na momentálním pocitu. „Chtěla jsem se od natáčení odstřihnout se vším všudy. Tak jsem se rozhodla pro tohle radikální řešení,“ nelituje Anna Kameníková.  

VIDEO: Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná

Video
Video se připravuje ...

Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná Adam Balažovič

Fotogalerie
29 fotografií