Její práce obnáší setkávat se a mluvit s lidmi, a když přijde domů, musí se zase věnovat malému Andreasovi (skoro 3) a pozornost jistě vyžaduje leckdy i manžel André (39). Najít si chvilku pro sebe je tak někdy opravdu těžké, že tomu sličná moderátorka musí jít naproti a jednoduše vyklouznout do samoty.

„Taky máte občas potřebu být sami? Prostě jen sami se sebou a svými myšlenkami. Dřív mi to vadilo, čím jsem starší, tím víc si to umím užít a vychutnat,“ napsala Mašlíková k fotografii, na níž v liduprázdném wellness předvedla vyrýsovanou opálenou figuru v trojúhelníkových bikinách.

Video: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Svojii rodinu miluju, ale občas mám potřebu být hodinku nebo dvě úplně sama. Jdu se projít nebo si jdu sama na kafe, vůbec nevnímám okolí a čumím si jen tak do blba,“ pokračovala modelka a dodala, že si tím pořádně pročistí hlavu a dobije „baterky“.

Ač se prý cítí jako extrovertka, postupem času se z ní začíná stávat introvert. Jestli je to pravda, měla by vědět jednu důležitou věc: ti mají místo tužkových AAA autobaterii, a tak hodinka ani dvě k plnému nabití nestačí.

VIDEO: Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla!

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií