Tou první byla Brosnanova první manželka Cassandra Harrisová. Tu rakovina vaječníku přemohla v roce 1991 ve věku pouhých třiačtyřiceti let. V té době měli s Piercem Brosnanem jedenáct let od vyřčení svatebních slibů. Stejnou hrozivou diagnózu jako její matka si pak několik let poté vyslechla i Charlotte. Ani ona nedokázala chorobu přemoct.

Charlotte sice nebyla Brosnanovou biologickou dcerou, herec ji ale po vstupu do manželství s Cassandrou Harrisovou adoptoval a miloval ji jako vlastní. I proto jí u příležitosti sedmého výročí smrti věnoval dojemnou vzpomínku na svém oficiálním profilu na instagramu. „Na památku Charlotte a všechno nejlepší k narozeninám mojí milované Marley May,“ opatřil herec popiskem fotku sebe sama na terase rodinného sídla na Havaji a smutnou vzpomínku na zesnulou dceru optimisticky vyvážil přáním k narozeninám své vnučce.

Kromě dcery Charlotte vychovával Pierce Brosnan s první manželkou Cassandrou syna Christophera, který stejně jako Charlotte vzešel z předchozího vztahu někdejší bondgirl. Společně pak Brosnan a Harrisová přivedli na svět syna Seana. Po smrti Harrisové našel Brosnan lásku v náruči Keely Shaye Smithové, se kterou má syny Dylana a Parida.

VIDEO: Pierce Brosnan, představitel Jamese Bonda, natáčel v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Pierce Brosnan, představitel Jamese Bonda, natáčí v Praze. Blesk - Martin Hurda

Fotogalerie
39 fotografií