Modelka se svým mužem, tureckým realitním magnátem Burakem Oymenem (46) vlastní rozsáhlý hotelový resort Six Senses Kaplankaya v městečku Milas na pobřeží Egejského moře.

Jachta i vrtulník

Z letiště ve 48 kilometrů vzdáleném Bodrumu je hostům k dispozici doprava nejen autem, ale také třeba soukromou jachtou nebo dokonce vrtulníkem. V samotném hotelu pak mohou kromě luxusních pokojů, restaurací a bazénů využívat také soukromou pláž, saunu, wellness i fitness centrum. Nechybí ani lekce jógy, odbourání stresu, omlazovací procedury...

VIDEO: Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jak zaseješ...

V období pandemie se Maxová vrhla na »lekce« zahradničení, které podle ní odbourávají stres. O zahradu se stará opravdu sama. Dělá to s láskou a přiznává, že je to její vášeň. „Jak zaseješ, tak sklidíš,” pochlubila se vlastnoručně vypěstovanými slunečnicemi.

Vlivem koronaviru se z modelky ze dne na den stala nejen zahradnice, ale také kuchařka, uklízečka a učitelka v jedné osobě. Ze studií v Londýně se jí totiž vrátil syn Tobias Joshua (19) z předchozího manželství. Tuhle pečovatelskou roli si ale Maxová jako každá správná máma vychutnávala.

VIDEO: Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií