Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Maniak používal k vraždění samurajský meč! Zabil několik lidí poté, co ho vyhodila přítelkyně

Autor: jžk - 
2. července 2020
18:37

Peter Mandredoni (23), student univerzity v Connecticutu, čelí obvinění z vraždy, napadení, vloupání, únosu a dalších souvisejících trestných činů, které počaly vraždou seniora Theodora DeMerse. Rozsekal ho samurajským mečem.

Studenta před jeho řáděním vyhodila z domu přítelkyně, která zjistila, že se jí naboural na facebookový účet. Žena, která žila na stejné ulici ve Willingtonu jako pan DeMers, se s Mandredonim rozešla 18. května. Dle soudních dokumentů zvažovala požádat o zákaz přibližování a policii prozradila, že je její ex posedlý samurajskými meči. Dokonce dva vlastnil.

Asi čtyři dny po rozchodu obdržela policie v Derby hlášení o napadení dvou seniorů. Sousedé nalezli pana DeMerse s useknutou pravou rukou, maso na jeho tricepsu bylo téměř odseknuto a chyběl mu jeden z ukazováčků. Několik ran schytal nebohý důchodce do hlavy a zad, tato zranění nebyla slučitelná se životem. 

Podle nekrologu se snažil pan DeMerse rozzuřenému útočníkovi pomoci a to se mu stalo osudným. Druhým napadeným byl námořnický veterán John Franco (80), který se pokusil zasáhnout. Sousedé slyšeli výkřiky a viděli prchajícího muže v motorkářské helmě, který z místa činu odjel na motorce. Policie následně objevila v lese samurajský meč od krve, později se jim dokonce podařila vypátrat opuštěná motorka registrována na jméno Mendredoni. 

V potoce našli zakrvavenou košili, poblíž se válel vrahův mobil. Zbývalo dopadnout samotného útočníka, který mezitím zmizel neznámo kam. O dva dny později nalezla policie nákladní vůz, který patřil muži, blízko jehož domu zanechal motorku. Po prozkoumání jeho domu objevili ve sklepě svázaného staříka, který tam byl držen přes 24 hodin. Mezitím vyšetřovatelé objevili další tělo v domě vzdáleného asi míli od ukradeného náklaďáků.

Další obětí šíleného studenta byl jeho bývalý spolužák Nicholas Eisele (†23). Jeho přítelkyni Mandredoni unesl, byla však objevena živá a zdravá na hranicích s Pensylvánií. Maniak byl nakonec zadržen a zatčen na stání pro kamiony v Hagerstownu v Marylandu. Policie u něj našla další meč, kterým zabil svého spolužáka. V současnosti je držen pod přísným dohledem ve věznici v Newtonu a čelí četným obviněním. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání