Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fiktivní dovolená je hitem v době koronaviru. Lidé nastoupí do letadla a ukáží i pasy

Autor: tsv - 
2. července 2020
10:00

Tchajwanské letiště Songshan v Tchaj-peji se rozhodlo lidem toužícím po vycestování do zahraničí poskytnout zážitek, který jim dlouho chyběl. Nástup do letadla se vším všudy. Tuto dovolenou si může prožít až 90 lidí najednou, přistávací dráhu však letadlo ani na moment neopustí. Lidé si projdou všemi letištními kontrolami, nastoupí do letadla, poslechnou si bezpečnostní instruktáž a následně opět vystoupí. I tak je o novinku velký zájem, jak ukazují snímky agentury Reuters. Lidé si to v letadle užívali, nafotili i řadu selfie.

Po „příletu“ z fiktivní dovolené podstoupí pasažéři další standardní kontroly. Zážitek má podle organizátorů trvat půl dne a alespoň částečně vykompenzovat občanům neschopnost odcestovat do zahraničí. Ještě před samotným zážitkem z fiktivní dovolené zaměstnanci provedou zájemce po celém letišti včetně nových prostor.

Fiktivní dovolená je v nabídce od prvního červencového týdne.

Letiště Songshan se tímto krokem přidává k dalším mnoha letištím, které využívají své prostory k jiným netradičním akcím. Ať už se jedná o přeměnu v koncertní haly, filmové sály přístupné pro automobily či areály určené pro testování přítomnosti koronaviru v těle, je to dobrý způsob, jak areálu navrátit život.

Země doposud zaznamenala 448 případů nákazy koronavirem. Vyléčilo se 438 infikovaných, nemoci covid-19 podlehlo sedm pacientů.

TomasLB ( 2. července 2020 10:38 )

Inteligence asi moc není, ale důležité jsou fotky a lajky ...Je vidět, že lidé mají stále dost peněz na nesmysly...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa