Hvězda seriálu Slunečná si, tak jako všichni ostatní, užívá krásného počasí. Odhodila oblečení, vlezla do bikin a zahájila opalovací mód. Ještě předtím ale musela, tak jako všichni ostatní, udělat pár fotek pro své fanoušky. Tentokrát se rozhodla odhalit, jaký je u ní rozdíl mezi realitou, tedy před sexy pózováním a doladěním jasu, kontrastu, zaostřením a dalších důležitých detailů, po výsledek hodný zveřejnění na sociální síti.

Ke koláži „před a pod“ napsala: „K lepší postavě stačí dobrá póza a retuš. Na rovinu, snažím se to s retušováním nepřehánět, ale téměř každou fotku trošku upravím k lepšímu. Minimálně se vyfotím 20x, než vyberu jednu publikovatelnou fotku.“ Ne, že by mezi nimi byl kromě vytočeného těla do piruety nějaký rozdíl, oko obdivovatele neshledá vadu ani tam, ani tam. Některým se ale nelíbí, že mladým fanynkám, toužícím po „instagramovém“ těle, nastavuje nereálný obraz toho, jak má žena vypadat - bez jediné vady na kráse.

VIDEO: Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Omlouvám se, ale nepřispíváte tím tak trošku k tomu, že holky se pak všeobecně necítí hezké, když nejsou dokonalé? Osobně raději přirozenost,“ napsal jeden fanoušek. Druhý potvrdil, že realita je vždy lepší než vyumělkované výsledky. Eva se vůči kritice ohradila, ale vlastně nepochopila, na co komentující narážel. Reagovala na to slovy, že by se tedy dívky neměly malovat a nosit upnuté oblečení, aby nebyla vidět jejich dobrá postava, a taková Andrea Verešová (40), která je nádherná i bez make-upu a má vycvičenou postavu, by vycházet ven nesměla.

Ve skutečnosti fanoušek odkazoval na fikci většiny instagramových příspěvků, kde si celebrity a samozvané influencerky zeštíhlují tělo, zvětšují prsa, odstraňují strie a nelichotivé pupínky a vytváří tím nerealistický standard krásy, kterého nelze dosáhnout a převážně slečny z toho pak mají mindráky a psychické problémy. Spoustu přispěvovatelů Evě vzkázalo, že má krásnou postavu i bez zásahu různých programů a aplikací. A mají rozhodně pravdu.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií