Půvabná herečka Tereza Ramba se rozloučila s třicítkou, ale rozhodně ne bujarou oslavou. 

„Bylo mi třicet jedna. Předevčírem. Kdysi jsem si s kamarádkou udělala takovej seznam, co chceme stihnout do třicítky. Bylo tam třeba mít modrou hlavu. Nebo počůrat parlament. Většinu těch věcí jsme nezvládly. Co tam ještě bylo? Ptá se mě Muž, sedíc u našeho stolu. Slunce vyjímečně spí. Je noc. Máme toho moc. Dneska jsme se neviděli, i když mám narozeniny a na svojí oslavě,“ popsala své narozeniny maminka, která své dítě pro veřejnost nazývá Slunce. 

VIDEO: Tereza Voříšková na Lvech: Když mi vylezou prsa, tak se nic neděje!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková na Lvech: Když mi vylezou prsa, tak se nic neděje! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A co byl pro Terezu největší dárek? „Doma jsem usnula se skrčenejma nohama v křesle. Ségra vzala Slunce a máma všechny vyhnala ven, než jsem si všimla, že spím. Nechali mě tam tak hodinu a půl! Hodinu a půl! To je frajerskej dárek, ne? To pochopí jenom matky nespavců,“ tvrdí herečka. 

Překvapení v podobě dortu si připravil manžel Matyáš Ramba, který ji navedl k bláznivému činu. „Máš Slunce a mě. Ceny, filmy, knihu, podcast, hraješ. Počůrat parlament už nezvládnem, když Slunce spí. Tak co splnitelnýho bylo na tom seznamu? Hlava do dortu. Zamumlám. Cože? Strčit hlavu do dortu, to jsem si přála nejvíc. Jde k lednici a obřadně vytáhne banoffee, co si tam syslíme od rána, protože prostě na dort nebyl čas. A pak mě to donutí udělat. Bylo to ještě lepší, než jsem si to představovala. A to je obraz života,“ dodala kráska z Bobulí bláznivě. 

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií