Muzikálová hvězda, která se neuvěřitelných 15 let věnuje ztvárnění Edith Piaf v představení Milovat k smrti, si letos může nalistovat novou životní kapitolu. Možná že je už dvojnásobná babička, věkem však připomíná starší sestru své dcery Pepiny Nesvadbové (32). Mladistvá tvář, štíhlá postava, která i v bikinách vypadá stále parádně, a neutuchající akčnost - to jsou rysy, jimiž se Nálepková pyšní odjakživa a ještě dlouho jí zřejmě vydrží.

Zdá se, že Světlana má vše, co ke štěstí potřebuje – skvělou kariéru, věčné mládí, pevné zdraví, milující rodinu. A také zamilovaného přítele. Ne vždy tomu tak bylo. Hlavně na lásku měla v minulosti tu největší smůlu. Tedy, jak sama říká, ve vztahu bez lásky nebyla, jenže ta pravá, nehynoucí a na celý život, o té se mluvit nedalo.

Video: Světlana Nálepková: Nesnáším muže, kteří lžou

Video
Video se připravuje ...

Světlana Nálepková: Nesnáším muže, kteří lžou Adam Balažovič/BPŽ

Zdaleka nejsmutnější etapa jejího milostného života se odehrála v roce 2007, kdy se zamilovala do Davida Radiměřského. O tom, že byl odsouzený za finanční podvody, nevěděla. Původně jí měl sponzorovat nové CD, nakonec se z toho vyklubal vztah. Vztah s následky, které ji provázely ještě dlouho po jejím »vystřízlivění«.

„Po půl roce soužití jsem zjistila, že je to gigolo a podvodník, do kterého jsem se bohužel zamilovala. Přivedl mě do dluhů,“ prozradila tehdy Světlana deníku Ona Dnes. Radiměřský ji obral o 200 tisíc, ty jí sice nakonec vrátil, ale půlmilionovou kampaň desky Láska se vrací už musela zaplatit ze svého. Ještě pár let po rozchodu se topila v dluzích.

Nyní je však herečka v dlouhodobém vztahu s o 19 let mladším Václavem Pleskou. Tak jako každý pár, mají i oni své neshody, ale vypadá to, že o lásku na celý život má herečka a zpěvačka konečně postaráno.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií