Poté, co světlo světa spatřily v televizi záběry Maroše Kramára při natáčení slovenského zábavného pořadu Inkongnito na TV JOJ, kde beze studu během pauzy laškovně osahával zadeček pohledné maskérky Martiny Glaserové (34), se známý moderátor nevyhnul slovnímu pranýři obřích rozměrů. Neznámé ženy, matky, ale i někteří kolegové považovali jeho gesto za hodně za hranou.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Kauza ale pomalu utichá a chod pořadu se vrací znovu do normálu. A s ním i Kramár. „Nikde jsem nedostal stopku. Právě včera jsem točil další díl pořadu Inkognito. Vážně bych byl rád, kdyby média, která nepravdivě informovala o tom, že mám někde zákaz, pravdivě uvedla, že to není pravda,“ vyvrátil nedávno pro Super.cz spekulace o jeho stáhnutí z obrazovek. O to veselejší jsou ale nejnovější fotky ze slavnostního otevření butiku s módou v Bratislavě, kam tento charismatický milovník žen sám zavítal.

Kramár, který je po rozvodu s právničkou Natašou Nikitinovou (52), o ženy jistě nouzi nemá. To dokazují právě snímky ze zmiňované akce, kde se mu podařilo okouzlit legendární slovenskou herečku Márii Kráľovičovou (93) natolik, že se na něj během setkání vrhla a vášnivé líbačce už se Maroš neubránil! Že by karma? Slovenské herecké legendě rozhodně nelze upřít na její věk nejen obrovský elán, ale i výborný vzhled, který by jí mohla závidět kdejaká sedmdesátnice.

VIDEO: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií