Za rozhodnutím nestát se nikdy mámou si Anna Linhartová stále stojí. Ani doba, která uplynula od chvíle, kdy tohle (pro některé celkem radikální) tvrzení vypustila do světa poprvé, její rozhodnutí nezměnila. „Já si to prostě nedovedu představit. Teď si to tedy nedovedu představit vůbec,“ zamítá kategoricky myšlenku na děti Anna Kameníková. I když možná, že prostor pro debatu na toto téma v budoucích letech ještě je.

„Nevím, jak to bude za pár let. Nevím, nevím. Teď zkrátka ne, a je to,“ má jasno herečka, která svůj talent minimálně z části podědila po mamince, rovněž herečce Jitce Asterové (60).

O svém osudu i těle má jistě každá žena právo rozhodovat se sama. Situace je ale vždy trochu jiná, pokud je vdaná. V takovém případě by jistě měla proběhnout mezi partnery diskuze, aby tím zabránili budoucím možným neshodám na takto zásadní téma.

VIDEO: Nekompromisní Anna Linhartová: Co na její rozhodnutí nikdy nemít děti říká manžel?

Video
Video se připravuje ...

Nekompromisní Anna Linhartová: Co na její rozhodnutí nikdy nemít děti říká manžel? Kisa Císařova

A jelikož Anička už před třemi lety řekla „ano“ Janu Kameníkovi, nabízí se otázka, zda mladí manželé svou budoucnost – ať už s dětmi, či bez nich – prodiskutovali.

Na takhle zásadní rozhodnutí by zkrátka měli být dva. „Jsme ve shodě samozřejmě. Na důležitých věcech se shodujeme,“ je přesvědčená Anička. Před svatbou se ale prý herečka se svým vyvoleným na toto téma nebavila. „Nebylo namístě to řešit. Nevím. Nebylo asi namístě nějak to řešit. Nějak to pro nás není důležité,“ neskrývá mírné rozpaky Anna Kameníková, dříve známá jako Linhartová.

VIDEO: Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? 

Video
Video se připravuje ...

Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? Kisa Císařová

Fotogalerie
37 fotografií